„Vannak nők, akiknek számít a péniszméret. A mai napig sokan azt gondolják, hogy ez harátozza meg, hogy valaki jó-e az ágyban, vagy sem. Mások viszont abban hisznek, hogy a kémia, a teljesítmény és a szenvedély a felelős, ami a sikert garantálja. Az én pasimnak mikropénisze van, és teljesen megváltoztatta a hozzáállásomat a dologhoz. 

Nem a méret a lényeg - tényleg?

Találkoztam már sokféle pasival, és a legtöbben igenis paráztak amiatt, milyenek lesznek az ágyban. Ahogyan a méret is sokakat aggodalommal töltött el, nem egy pasi idegeskedett amiatt, hogy elég lesz-e a hossz, amivel megáldották.

A mostani pasim ebben egyáltalán nem volt szerencsés. Extrém kicsi mérete van, mikropénisze. Évekkel korábban még ő is szégyellte, ma azonban már iszonyatosan büszke rá. Hogy hogyan? Az előnyére fordította a mini méretet, és elfogadta a testét. Az pedig, hogy ő elfogadta, engem is meggyőzött, hogy nem akkora baj ez. 

A pasim régen nem szólt előre arról, hogy miniatűr hímvesszője van. Általában kínosan kerülte a témát, és hagyta, hogy csak az első együttlétkor jöjjön rá a nő, hogy mi a helyzet. Azt mondta, egyetlen nő sem volt, akin ne látott volna csalódottságot. Mindenki szomorú lett, amikor meglátták, hogy mekkora pénisz hatol beléjük, ez pedig őt is lelombozta.

Az jön zavarba, aki emiatt megszólná

Mára taktikát váltott. Mostmár inkább az első randikon kiteríti a lapjait. Ez a döntés pedig az egész életét megváltoztatta. Először csak poénkodik vele, majd kicsit mélyebben és őszintébben színt vall. Elmondja, hogy ez a helyzet, és garantálja, hogy így is felejthetetlen a teljesítménye. Mert egyébként az is. Az a magabiztosság, amivel az ágyban létezik, teljesen elvonja az ember figyelmét a méretről. Főleg, ha már előre tudja valaki, hogy kicsi pénisze van, és nem akkor jön az első sokk.

Ma már én is tudom, hogy nem a méret a lényeg, és egy percig sem bánom, hogy ő a párom. Nem hiányzik, hogy egy olyan férfi legyen mellettem, akinek nagy a pénisze. Az én pasim sokkal odaadóbb és lelkesebb, mint azok, akiknek méretes szerszáma van. Ez az önzetlenség pedig a kapcsolatunk minden részére kihat, és a bizalmunk egyik alapja is."