Nem tudod, mi az a péniszpumpa, amit annyian vásárolnak mostanában? Akkor itt az ideje, hogy beleásd magad az információ áradatba, ugyanis hihetetlen élményeket adhat az ágyban.

Mire való a péniszpumpa?

A péniszpumpa egy henger alakú eszköz, amely kézzel, vagy elektromosan használható. Olyan, mintha a péniszt porszívózná. Ezáltal több vér pumpálódik a péniszbe, ami nagyobb erekciót eredményez. A legjobb, ha a pasid megborotválkozik a használat előtt, amelyhez elengedhetetlen a síkosító. 

Hogyan használd a péniszpumpát?

Először is csúsztasd a péniszt a hengeres csőbe. Ezt akkor célszerű megtenni, amikor a pénisz már legalább félig merev. Miután a pénisz becsúszott a pumpa belsejébe, elkezdheted a pumpálást. A húzó hatás következtében, a vér szétáramlik a hímvesszőben. Légy óvatos, pumpálj mértékkel, addig, amíg még kényelmes, és a várt hatást eléred.

Hogy ez még tovább tartson, húzzatok kakasgyűrűt a péniszre, így az erekció nem csupán kétszer akkora lesz, de kétszer addig is tarthat. Ha ezt a lépés kihagyjátok, nagyon gyorsan kell cselekedni, ugyanis nagyon gyorsan visszamehet az erekció a normál állapotba. 

Milyen eredményt várhatunk a péniszpumpától?

Nem ritka, hogy a pénisz akár 2.5 centiméterrel is nagyobb lesz. Ez 10-15 percig tapasztalható a kakasgyűrű nélkül. Ha használtok azt is, akkor akár 30 percig is kitarthat!

Veszélyes, vagy fájdalmas a péniszpumpa?

Ha nem megfelelően használjátok a péniszpumpát, akkor valóban veszélyes és fájdalmas lehet. Ezért nagyon fontos, hogy ne pumpálj túl sokszor, és túl erősen. Ez ugyanis a péniszben lévő erek megrepedését okozhatja. A pénisz bőrfelületének sem tesz jót ez az extra igénybevétel. 

A kezdők számára ajánlott a kijelzővel rendelkező péniszpumpa, azon ugyanis tökéletesen tudod ellenőrizni, hogy megfelelő nyomással "dolgozol"-e.

A szakértők szerint a normális, rendeltetésszerű használat mellett a péniszpumpa és a kakasgyűrű kombinációja olyan, eddig nem tapasztalt orgazmust okozhat, amelyet ezek a kiegészítők nélkül nem tudnátok elérni. 

via