A nyári péniszről lehet, hogy te még nem hallottál, ám sok pasi számára mindent megváltoztat.

A nyári péniszt sok pasi kedveli

Igen, vannak pasik, akik azért várják a nyarat, mert a péniszük ilyenkor sokkal, de sokkal jobb állapotban van, mint a hideg téli napokon. Elsőre talán viccesnek hangozhat, pedig tudományosan is alátámasztották már. 

Az időjárás ugyanis hatással van a pénisz állapotára, megjelenésére. A magasabb hőmérséklet hatására az erek jobban kitágulnak, míg a hideg időben összemennek. Ezért sokkal több önbizalma lehet egy pasinak nyáron, már csak a péniszmérete miatt is. 

Betegség is van ilyen névvel

Ezen kívül, a test a nyári napokon több vizet tud felvenni, így ez a testrész akár fel is puffadhat kicsit, ami szintén azt az érzetet keltheti, hogy a pénisz mérete nőtt. De ezt a folyamatot nemcsak a péniszen, hanem akár nemtől függetlenül az ujjakon is észreveheted.

A "nyári pénisz" jelenséget egyébként nem szabad összetéveszteni egy fájdalmas és irritáló betegséggel, a nyári pénisz szindrómával, amely nyáron fordul elő, méghozzá bizonyos növényekkel való érintkezés miatt. Ezek az allergén növények és apró atkák vörös pattanásokat okoznak, amelyeket duzzanatok, bőrpír és viszketés kísérnek. 

via