Minél hosszabb ez a testrész, annál nagyobb a pénisz is? Hoppá! Ezek után gyorsan lebukhatnak a pasik.

Péniszméretet vizsgáltak

A Translational Andrology and Urology folyóiratban megjelent új tanulmány azt állítja, hogy a hosszabb orrú férfiaknak jelentősen nagyobb a pénisze. Ezt persze nem csak bemondás alapján állapították meg, hanem komoly vizsgálatokat végeztek el. 

A dél-koreai Ulsan Egyetemi Kórház kutatócsoportja 1160, a harmincas éveiben járó férfit vizsgált meg, és megmérte orruk méretét – a szemzugtól az egyes orrlyukak végéig terjedő hosszt –, és összehasonlították azt a péniszükkel, pettyhüdt állapotban. 

A vizsgálatban részt vevő férfiak többségénél kimutatták, hogy egyértelmű kapcsolat van az orrméret és a péniszméret között, ugyanis akiknek hosszabb volt az orra, azok lent is nagyobb szervvel rendelkeztek. 

Nemcsak az orr árulkodik

A tudósok úgy vélik, hogy a jelenség oka a magasabb tesztoszteronszintnek való kitettség – amely szerepet játszik a kisfiúk orrának és nemi szervének kialakulásában – már az anyaméhben.

A kutatók azt is felfedezték, hogy a nagy lábú férfiak nagyobb valószínűséggel rendelkeznek szélesebb kerületű pénisszel, mivel a tesztoszteron befolyásolja a végtagképződést is az anyaméhben.

Az orr mérete a pénisz méretének fontos mutatója. A pénisz kerülete pedig a láb méretével nőtt arányosan

—mondta Dr. Sungwoo Hong kutató.