A péniszgyűrű, ha az ember jól használja, hihetetlen élvezetekbe röpíthet! Nemcsak az orgazmus lesz tőle más, de maga az együttlét is új szintre léphet. 

Így lesz maximális az élvezet

A péniszgyűrű egy olyan férfi szexjáték, amely segít az erekcióban lévő pénisznek tovább kitartani. Használatakor fenntartja a vérnyomást és jelentősen erősíti azt. Ennek eredményeként, a kakasgyűrű nagyobb állóképességet, nagyobb péniszt, és késleltetett magömlést ígér a hosszabb szexuális együttlétek érdekében.

A péniszgyűrűt az erekció kezdetén vagy akkor kell felhelyezni, amikor az erekció már félig fennáll.Bár a péniszgyűrűt a péniszre helyezik, úgy tervezték, hogy a csiklóval rendelkezőknek is örömet szerezzen. Egyes péniszgyűrűk vibráló hatásúak, így mind a klitorisz, mind a pénisz stimulálható egy távirányítóval vagy okostelefonnal, amelyet a közösülés során a preferenciáknak megfelelően lehet beállítani.

Így használd a péniszgyűrűt

  • A legegyszerűbb, ha a nyugalmi állapotban lévő péniszre helyezitek van. 
  • A pasi zuhanyozzon le, hogy a forróságban ellazuljanak a herék is, és egyszerűbb legyen a felhelyezés. 
  • Kenjetek síkosítót a péniszre. 
  • Innnentől nincs semmi dolgotok, csak élvezzétek!

Ám mi a teendő, ha vége az együttlétnek? Vegyétek le, és mossátok meg az erre a célra kifejlesztett mosógéllel, vagy szappannal, na meg vízzel. Töröljétek meg papírtörlővel, vagy egy tiszta törölközővel. De akár a levegőn, magától is hagyhatod megszáradni. Tároljátok tokban, a portól védett helyen. 

via