Te is sokszor felteszed a kérdést, hogy honnan tudhatod, hogy tetszel a pasinak? Nos, ha ezt a három jelet produkálja, akkor valószínűleg nem kérdés, hogy mit gondol rólad, és mik a szándékai. Figyeld a testbeszédét, mert ha ezt a 3 dolgot csinálja, akkor tényleg nagyon sokat jelentesz neki!

Mosoly

Na nem olyan egyszerű ez, mint gondolod! Egy sima mosoly, még egyáltalán nem garancia arra, hogy bejössz a pasinak. Gondolj csak bele, te hányszor mosolyogsz azért, mert úgy érzed, hogy a környezeted ezt várja el tőled? Itt az ideje, hogy alaposabban megfigyeld, hogy milyen vigyori is az a vigyor. Ha úgy mosolyog, hogy még a szarkalábak is látszanak a szeme körül, akkor ez tényleg szívből jövő öröm. Nem hamis, nem megjátszott, nem műmosoly, hanem tényleg jól érzi magát veled.

Testtartás

Figyeld meg, pontosan merre veszi az irányt a pasi, amikor veled beszél. Különösen a fejére és a mellkasára összpontosíts. A feléd néző mellrész nagyon árulkodó, biztonságban érzi magát veled, és szívesen nyílik neked. Nemcsak a szemével, és nem csak a fülével figyel rád, hanem tényleg egész testtel-lélekkel azon dolgozik, hogy téged befogadjon.

Szem

Nem bujkál, nem próbál meg elrejtőzni előled, hagyja, hogy a tekintetében, akár egy nyitott könyvben olvass. Hosszú ideig, töretlenül, szinte akár pislogás nélkül néz téged? A kíváncsiságát, amelyet irántad érez, meg sem próbálja titkolni. Nagyon vonzónak talál, és szeretné, ha ezt egyértelműen észrevennéd te is.

via