Minden csodás volt a párkapcsolatodban, de az elmúlt időszakban azt érzed, hogy a pasid közel sem kötődik hozzád annyira, mint régen? Nos, most kiderítheted, hogy vajon érzelmi megcsalás áll-e a háttérben. 

1. Távolságtartó 

Egyre kevesebbet keres vagy ír? Már úgy érzed, hogy közel sem igényli, hogy annyi időt töltsetek együtt, mint régen? Érthető, hogy egy idő után a rózsaszín köd elszáll, de ha szinte már ott tartotok, hogy a saját pasid ghostingol, akkor valami nincs rendben.

2. Ingerlékeny 

Az érzelmileg megcsaló fél általában a szokásosnál ingerlékenyebb lehet, és sokszor kitér, ha arról van szó, hogy megbeszéljétek a kapcsolatotokban fennálló problémákat.

3. Úgy érzed elveszíted a bizalmat 

Red flag! Egy kapcsolat legfontosabb alapja a bizalom, és ha elveszik utána nagyon nehéz visszaszerezni, de sajnos az érzelmi megcsalásnál gyakran előfordul. Ha hazugságon kapod a partneredet, érdemes egyenesen rákérdezned arra, amit tudni szeretnél.

4. Túl szoros a barátság valakivel 

Nagyon fontos, hogy a barátságainkat ápoljuk akkor is, ha párkapcsolatban vagyunk, de ha a pasid inkább egy nagyon jó lány barátjával osztja meg a gondjait és nem veled, akkor ez bizony aggodalomra adhat okot. Azonban nem szabad elfelejteni, hogy az érzelmi megcsaláson kívül más is állhat amögött, ha nem mer őszintén beszélni veled.

5. Titkolózik 

Ha azt veszed észre, hogy a pasid rejtegeti a telefonját, és minden áron azon van, hogy véletlenül se lásd meg, hogy kivel üzenget, akkor jobb, ha felteszed a kérdéseidet, különösen akkor, ha korábban ez a viselkedés egyáltalán nem volt jellemző a kapcsolatotokra. 

6. Érzelmileg elérhetetlenné válik 

Ha az érzelmeit máshol fejezi ki, akkor előfordul, hogy a párkapcsolatban teljesen elérhetetlenné válik. Ne feledd azonban, hogy más oka is lehet ennek, és nem csupán a megcsalás az.

7. A munkatárs

A munkahelyünkön rengeteg időt töltünk, így természetesen sokakkal előfordul, hogy ott kötnek mélyebb barátságokat. Ha azonban a pasid valakivel munkaidőn kívül is rengeteg időt tölt, akkor lehetséges, hogy érzelmileg már túllépték a barátság szintjét.

8. Túl sokat beszél valaki másról 

A túlzott intimitás jele lehet az, ha a partnered mindig felhozza a nevét annak a személynek, akivel érzelmi viszonyt folytat, de közben a ti kapcsolatok teljesen ellaposodott. 

Mit tehetsz? 

Fontos, hogy azért, mert sejtesz valamit még ne vádold meg a pasidat anélkül, hogy tudnád a teljes igazságot. Ha azonban a megérzéseid azt súgják, hogy valami nem kóser, és szerinted már hárman vagytok a párkapcsolatodban, akkor mindenképpen kérdezz rá a párodnál, hogy tudd, mi a helyzet. 

Via