A kapcsolat egy bizonyos pontján az összeköltözés logikus lépésnek tűnik sok pár számára, mégis akadnak pasik, akiket ennek még a gondolatától is kiráz a hideg. Még akkor is, ha tényleg nagyon szerelmesek, bár jogosan merül fel a kérdés, hogy valóban annyira odavannak érted, ha nem akarnak egy fedél alatt élni? 5 pasi most elmondta, mi az oka annak, hogy nem akarják rávenni magukat az összecuccolásra. 

A saját tér kérdése

Egy Reddit felhasználó például elmondta, fontos számára, ha van saját tere, éppen ezért egyelőre ódzkodik a gondolattól, hogy egy közös otthonon osztozzon a párjával. 

Szeretem, ha van saját terem, meg néha kicsit furcsa is vagyok, szóval szükség is van erre 

– magyarázta a srác. 

Valóságos lesz 

Egy másik pasi arról írt, hogy az összeköltözéstől az egész kapcsolat hirtelen valóságszagú lesz, ő pedig még nem szeretné, ha felszállna az bizonyos rózsaszín köd. Hiszen lakva ismerszik meg igazán az ember, ő pedig attól tart, hogy olyan dolgok derülnek majd ki, amiket nem akar tudni. 

Túl nagy a kockázat 

Egy harmadik srác arról számolt be,  túlságosan nagy a kockázat, először meg akar bizonyoodni róla, hogy a lány, akivel összeköltözni készül, valóban az-e, akivel hosszú távon tervez. 

Sokkal bonyolultabb szakítani valakivel, ha már együtt laktok. Inkább nem kockáztatok. 

Anya nem akarja 

Ez rendkívül szürreálisan hangzik, de egy srác arról írt a Redditen, hogy az anyukája miatt, aki katolikus nem vállalja be idő előtt az összeköltözést. Az idő előtt alatt azt érti, hogy amíg meg nem házasodik...

Rossz lesz a szex?

Bár ez jó eséllyel csak sztereotípia, de van, aki azért nem akar összeccucolni a párjával, mert tart attól, hogy ellaposodik a szexuális életük. Mondjuk beszámolója szerint volt már e téren rossz tapasztalata, szóval lehet, hogy most inkább csak óvatos. 

(via)