Vannak kifejezések, amiket a pasik kimondottan szeretnek hallani az ágyban, ugyanis ezektől csak még inkább izgalomba jönnek. Most megmutajuk, mi az a 3 dolog, amivel fixen nem tudsz mellélőni. 

Imádom, ha bennem vagy 

Kell ezt egyáltalán magyarázni? Egy pasi tutira elalél, ha ezt mondod neki, hiszen nincs annál izgatóbb dolog, mint tudni, hogy a másik élvezi, amit csinálsz. Ha megadod ezt a fajta visszaigazolást a srácnak, akkor nagy eséllyel nincs mitől tartanod, hiszen okkal van éppen veled az ágyban, az pedig biztos, imádja hallani, hogy neked is jó.

 
El fogok élvezni 

Ha már közel a csúcs, akkor azt bátran add is a pasid tudtára. A srácok számára elképesztően jó érzés, ha tudják, képesek voltak kielégíteni. Ez nekik egyfajta önigazolás, hogy tudják, valamit jól csináltak. Ha jelzed a párodnak, közel a cél, akkor pedig garantáltan apait-anyait bele fog adni, hogy tényleg ne maadjon el a nagy O. Amikor remegve zilálsz alattuk, felettük az nekik is extra löketet ad és szinte biztos, hogy pillanatokon belül követni fognak az élvezetben.

 
 Csinálj velem, amit csak akarsz 

Hiába, a pasik valamiért szeretik azt érezni, hogy ők irányítanak, így, ha te kvázi meg is adod nekik a domináns szerepet, attól nagyon durvá lázba jönnek. Persze egyáltalán nem arról van szó, hogy olyasmit kell engedned neki, amit te nem szeretnél, de amíg mindkettőtöknek jó, addig oké a dolog. Ha nem áll tőleted távol a BDSM gondolata sem, akkor ezen a ponton előkerülhetnek a kötelek és bilincsek és kezdődhet a móka.

(via)