Bármennyi is hétköznapi dolognak számít az orális szex, sokan még mindig kellemetlenül érzik magukat, ha szóba kerül. Éppen ezért nem mernek róla kérdezni, ami akár ahhoz is hozzájárulhat, hogy nem élvezik annyira az együttléteket, mint kellene. Most eloszlatjuk a félreértéseket, és eláruljuk azokat a dolgokat, amiket jó megbeszélni a pasiddal! 

Hogyan jelezzem, ha nem élvezem eléggé? 

Sok kapcsolatban problémát okoz, ha a szexről kell beszélni. Pedig ugyanolyan fontos, mint megbeszélni azt, hogy ki fizesse a következő vacsit. A lényeg, hogy mindketten élvezzétek a szexet, így mindenképp szólnod kell, ha nem jó az, ahogyan bizonyos dolgokat csinál a pasi az ágyban. Ennek ellenére a nők nagy része kínosan érzi magát, ha fel kell hoznia a témát. A szakértők szerint a legjobb, ha úgy csinálod, hogy finoman közlöd azt, amin szerinted változtatnia kellene. Mondhatod például azt, hogy „Nagyon örülnék, ha... Ettől megőrülnék”, így a pasi sem érzi majd azt, hogy egyáltalán nem élvezed vele a szexet. 

Mi van, ha kényelmetlen számomra az orális szex? 

Az orális szexet nem élvezi feltétlenül mindenki, van olyan, akinek túlságosan intim. Ha úgy érzed, hogy nem állsz készen bizonyos részeire, azt nyugodtan jelezd a pasinak. És akár azt is megtehetitek, hogy hanyagoljátok addig, amíg úgy nem érzed, hogy már kellően intim a kapcsolatotok ahhoz, hogy eljussatok erre a szintre. 

Miért van orgazmusom orális szex közben, amikor máskor nincs?

A nők egy jelentős részének csak akkor van orgazmusa, ha stimulálják a csiklót, így teljesen normális, ha orális szex közben van orgazmus. Nincs ezzel a gond, a lényeg, hogy valamilyen formában elérd az orgazmust. Emiatt nem kell aggódnod, a lényeg, hogy ezen kívül is élvezetessé tegyétek az együttléteket! 

Miért nincs orgazmusom orális szex közben? 

Míg vannak, akiknek az okoz problémát, hogy csak orális szex közben van orgazmusok, addig másoknál lehet, hogy pont az ellenkezője. Simán előfordulhat, hogy valamiért orális kényeztetés közben nem jutsz el a nagy O-ig. Ebben az esetben akármilyen kínosnak is érzed, beszélned kell a pasiddal. Áruld el neki, ha úgy érzed valamit rosszul csinál, főleg akkor, ha korábban sosem volt gond az orgazmussal. Az is előfordulhat, hogy mást szeretsz az ágyban, így mindenképp vezesd rá arra, hogyan tud neked örömöt szerezni. 


Via