Az orális szex során felmerülhetnek olyan kérdések, amelyeket nem érzel egyszerűnek tisztázni. Itt az ideje, hogy kimondj mindent, amit szeretnél vagy ami zavar!

Hogyan kérjem meg, hogy csinálja többször?

Ha úgy érzed, te sokkal többet adsz, mint amennyit kapsz, vagy egyszerűen csak nem elég számodra ez a mennyiség, akkor igenis adj hangot a vágyaidnak! Ne támadd le a pasid, ne követelőzz, egyszerűen csak mondd el, hogy nagyon élvezed, amikor így kényeztet, és akár többször is indíthatnátok ezzel az együttlétet. Vagy akár néha csak jó lenne, ha meglepne egy-egy ilyen odaadó lépéssel. Hidd el, ha úgy kéred meg, hogy közben a tudását méltatod, ő is sokkal lelkesebb lesz, nem kell majd sokat várnod az eredményre!

Hogyan kérjem meg, hogy egyáltalán csinálja? 

Nem is annyira ritka, hogyha a pasi azt mondja, már pedig ő nem szeretné orálisan kielégíteni a partnerét. Van aki az ízét nem szereti, mások attól tartanak, hogy nem elég tiszta. Pedig ha te kényezteted, akkor egyértelműnek kell lennie, hogy te is elvárhatod ezt tőle. Persze muszáj, hogy ő is élvezze, mert csak akkor lehet teljes az élmény. Ezt azonban csak egy dologgal érheted el: beszélj vele! Mondd el neki, mennyire odafigyelsz az intim higiéniára, ha pedig az ízét nem szereti, teszteljétek, tényleg hatással vannak-e egyes élelmiszerek a lenti ízre. 

Hogyan kérjem meg, hogy ne csinálja? 

Sok nő számára zavarbaejtő, vagy egyenesen kényelmetlen, ha odalent kényeztetik. Nincs ezzel semmi baj, ha úgy érzed, hogy nem komfortos, akkor inkább ne csináljátok. Mondd el a pasidnak, hogy pontosan mi zavar, és keressetek rá együtt megoldást. Szégyenlős vagy? A sötétség még mindig opció. Félsz, hogy a pasid az élvezettel teli arcodat nézni? Elbújhatsz. Nem élvezed? Próbáljátok meg más technikákkal. Rengeteg megoldás létezik!

via