Az orális szex élvezetes lehet mindkettőtök számára, és most meg is mutatjuk, hogyan! A number 1 szabály, hogy semmi olyat ne csinálj, amit nem szeretnél, és mindig legyél őszinte a pasiddal, valamint tőle is kérd ugyanezt! 

1. A megunhatatlan 69-es

A 69-es pozíció tökéletes, ha azt szeretnéd, hogy mindketten a csúcsra jussatok. A pasi imádni fog érte, ha te kezdeményezel, hogy kényeztesd őt is, de közben te se maradj ki a buliból. Ez egy igazi win-win helyzet lesz! 

2. A szemkontaktus nagyon is szexi 

Semmivel sem tudnád jobban felizgatni a pasid, mint azzal, ha a szemébe nézel, miközben kényezteted odalent. Hidd el, hogy teljesen meg fog örülni, ha a szemeiden látja, hogy szívesen juttatod el az orgazmusig. Mivel a szemkontaktus rendkívül intim egy ilyen helyzetben, ezért mindkettőtök testében felszabadul az oxitocin, szóval hidd el, hogy ezt is mindketten élvezni fogjátok!

3. Izgasd, ameddig csak lehet! 

Ha igazán azt szeretnéd, hogy a pasi a mennyországban érezze magát, amikor orálisan kényezteted, akkor bizony előtte egy kicsit szenvednie is kell. Már olyan értelemben, hogy izgasd különböző trükkökkel. Simogasd, suttogj a fülébe vagy esetleg, ha nem vagytok éppen együtt, akkor egy-két szexi üzenet is megteheti a hatását. Hidd el, hogy alig várja majd, hogy veled lehessen! 

4. Ideje felfedezni!

Sokan beleesnek abba a hibába, hogy az orális szex alatt egy technikát alkalmaznak, és nem kísérleteznek. Ha szeretnéd, hogy a pasi megőrüljön, akkor ideje felfedezőútra indulni odalent, és kitapasztalni, hogy mi az, ami tényleg az egekbe repíti. Az tuti, hogy a pasik imádják a lassú, kényeztető mozdulatokat, valamint a pénisz feje rendkívül érzékeny, így valószínűleg azt sem fogja bánni, ha ott elidőzöl egy kicsit.

5. A cicikkel verhetetlen lehetsz

Sok pasi nem meri bevallani a barátnőjének, hogy mit is szeretne, de szinte mindannyian imádják a női melleket, valamint a velük való játékot is. Nos, ideje utánajárni, hogy a ciciket, milyen orális játékokba lehet belekeverni. Az biztos, hogy a pasid imádni fogja, ha bevállalós vagy, miközben csodálhat is téged!

Via