A szinglik egyéjszakás kalandokba bonyolódhatnak, a párban élők romantikáznak! A hétvégi szexhoroszkópból most kiderül minden! 

Kos

Igazán fülledt napokra számíthatsz. A pasiddal újra egymásba habarodtok, és szinte egész hétvégén gyűritek a lepedőt. A szinglik legyenek óvatosak, mert valaki azt mondhatja kapcsolatra vágyik, de csak szexet akar.

BIKA

Párás hétvégére számíthatsz a szerelmeddel, és nemcsak a fülledt nyári napok miatt, hanem azért is, mert kedvetek támad erotikázni. Ha eddig még nem csináltátok a természet lágy ölén, hamarosan kihúzhatjátok a listáról!

IKREK

Nagyon be lesztek gerjedve az embereddel, és lépten-nyomon rátok tör a kéjvágy. Nagy az esélye annak, hogy vízparti vagy erdei szexszel gazdagítjátok a nemi életeteket. A szinglik pedig forró, egyéjszakás kalandra számíthatnak.

RÁK

Készen állsz életed egyik legforróbb hétvégéjére? Új és izgalmas dolgokat próbálhattok ki a pasiddal, aki mindent elkövet azért, hogy a mennyországban érezd magad, Szingliként nehezedre esik megállni, hogy ne ugorj fejest annak az ágyába, akivel éppen ismerkedsz.

OROSZLÁN

Megeshet, hogy búcsúszexre kerül sor a hétvégén, ha már úgy érzed, nincs értelme a kapcsolatnak. A szingli Oroszlánok pedig egy buli után az ágyban találhatják magukat egy szexi idegennel.

SZŰZ

Túl jól sikerülhet az estéd az egyik közeli barátoddal, és talán egy buli vagy néhány pohár bor után egymásnak eshettek. A párban élők megosztják egymással titkos vágyaikat, és ki is próbálhatnak belőlük néhányat!

MÉRLEG

Meghitt, romantikus napokban lesz részed az imádottaddal, akinek sikerül ámulatba ejtenie a szextehetségével. Sőt, a hétvégén teszel egy sokkoló felismerést, ugyanis valami nagyon szokatlan dolog indít be.

SKORPIÓ

Ha még sosem próbáltad ki a nyári egyéjszakás kalandot, akkor most jöhet el az ideje. A párban élők szabályosan kitalálják egymás gondolatait az ágyban.

NYILAS

Olyan jól sikeredik az egyik buli, hogy nem egyedül mész haza, vagy egy szupertitkos helyen egymásnak estek azzal, akit épp megismertél. A párban élő Nyilasok új pózokkal kísérletezhetnek. A Nílus pózt ismeritek?

BAK

Egész hétvégén romantikáztok Mr. Biggel, aki valóságos istennőnek lát és kezel téged. A szinglik most csak flörtöltnek, és inkább magukat kényeztetik esténként egy kád hűsítő vízben vagy a zuhany alatt.

VÍZÖNTŐ

A szerelmeddel valami nagy merész dolgot próbáltok ki. Talán édeshármasoztok vagy a szabadtéri szexszel kísérleteztek, de egy biztos: közelebb hoz titeket egymáshoz. 

HALAK

Olyan örömökben részesít az embered, amilyenben talán még sosem, és nagyon fogod élvezni a váratlan újítást. Szingliként pedig meglepő élményben részesít saját magad maszturbálás közben.