Ennek a 3 csillagjegynek a hétvége fontos felismeréseket hoz, és piszok sok szerencsét. Vajon te köztük vagy?

Bak

A Bakok jellemzően nagyon megbízhatóak, produktívak és aprólékosak - de még nekik is szükségük van néha egy kis szünetre. A hétvégén az univerzum támogatja őket abban, hogy pihenjenek, valamint hogy ismét tisztába kerüljenek azzal, mire is vágynak pontosan. Ha pedig végre tudod majd, hogy mit akarsz, a napokban az Univerzum támogat is ebben. Ehhez viszont az kell, hogy hátradőlj, és bízz a sorsban.

Kos

A Kosok hajlamosak a FOMO-ra, a kimaradástól való félelemre. Szinte lehetetlen, hogy igazán ellazuljanak és kikapcsolódjanak. Csak az segít rajtuk, ha a körülöttük lévő emberek is lazítanak - és ezen a hétvégén nagyrészt éppen ez történik. Így végre a Kosok is elengedhetik magukat anélkül, hogy úgy éreznék, hogy rohanniuk kell, vagy multitaskingolni szükséges 0-24.

Szűz

A Szüzek ezen a hétvégén tisztába kerülnek az érzéseikkel, köszönhetően a jegyükben járó Holdnak. Most nagyon jól megfigyelhetik, hogy bizonyos élmények és észlelések mit váltanak ki belőlük, és milyen reakciókat adnak ezekre. Ha tudatosan szánank erre egy kis időt, sok fontos dolgot megtudhatnak magukról, amelyeknek köszönhetően a lehetetlen megszűnik létezni. 

via