Bár szexfantáziák meglehetősen egyéniek, mégis van néhány, amire meglepően sokan rá vannak kattanva. Meg is mutatjuk, mik ezek. 

BDSM 

A BDSM-ről jóval többen ábrándoznak, mint azt elsőre gondolnád. Egy kutatás során ugyanis kiderült, hogy a nők 93, míg a férfiak 81 százaléka fantáziált már arról, hogy szexuálisan uralják őket. Tovább a férfiak 85, míg a nők 76 százaléka álmodott már arról, hogy leigázzon – szexuális értelemben – egy másik embert. Ám ezzel még nincs vége: a nők 60, a férfiak 56 százaléka szadista fantáziáról számolt be, péládul arról, hogy a szexparnere megüti, vagy ostorozta. Ha pedig mindez nem volna elegendő a nők 76. a férfiak 49 százalékának vannak mazochista vágyai, vagyis, hogy ütik vagy korbácsolják őket. Ebből jól látszik, hogy a dominancia, a behódolás és a rabság nagyon is gyakori szexfantizák, valószínűleg ezzel magyazázható a Szükre ötven árnyalata című film hatalmas sikere is. 

Nyilvános szex


Tópart, klub, mélygarázs? A  nyilvános szex  másik fantázia, amin elég sokan osztoznak. A legtöbb ember ugyanis szexinek találja az ötletet, hogy az otthonán kívül essen neki a párjának. A nők valamivel többször, 84 sázalékban fantáziálnak erről, a férfiak pedig 81, de a lényeg, hogy mindkét nem számára nagyon is izgató a nyilvános szex lehetősége. 

A kukkolás 

Ezt te sem gondoltad volna igaz? A férfiak körében igencsak népszerű fantázia a kukkolás. Ha te attól jössz izgalomba, hogy meglesnek szeretkezés közben, azzal sincs semmi probléma, persze csak, ha a partnered számára is izgató a szexuális érintkezés úgy, hogy valaki néz titeket. 

(via)