Persze nem lehet kategorikusan kijelenteni, hogy a földön élő összes pasinak ezek a tulajdonságok jönnek be a legjobban, de a általunk készített – nem reprezentatív – kutatás eredményeként elmondható, hogy bizony van három tulajdonság, amiért a pasik odáig vannak. Máris mutatjuk, mik ezek. 

A hosszú haj 

Az általunk megkérezett srácok jelentős része mondta azt, hogy a hosszú, fényes hajkoronával rendlekező csajokat részesítik előnyben. Ebben a témában egyébként különböző kutatások is készültek, az eredmény pedig ugyanez lett. Ennek alapvetően evolúciós magyarázata van, ugyanis, akinek szép, hosszú a haja, arról ösztönösen gondoljuk, hogy egészséges, életerős és energikus, ezzel pedig azonnal tudatalatt összekapcsolódik a termékenység kérdése. Így a hosszú hajat a pasik a nőisség szimbólumának is tartják. Viszont ne aggódjatok csajok, ez nem azt jelenti, hogy a pasik azonnal gyereket is akarnak, ezek ösztönös dolgok, amik ellen nem tudnak tenni. 

Az illat 

Na, de itt nem a parfüm illatáról van szó. A testünknek ugyanis vagy egy természetes illata, ami a feromonoknak köszönhető. Ezek a kémiai összetevők pedig úgy működnek, hogy valójában észre sem vesszük, azonban működésükkel vonzzuk vagy éppen taszítjuk az embereket. Tudatalatt azonban mind arra törekszünk, hogy a hozzánk genetikailag legjobban passzoló párt válasszuk ki, emiatt pedig a férfiak kvázi ügyesen kiszagolják a hozzájuk illő párt. Erre egyébként mi nők is képesek vagyunk, de a megkérdezett srácok jelentős része mondta azt, hogy imádja a párja alapillatát. 

Mosoly 

Nos, igen, a mosolygós, jó humorérzékkel megoldott nők sokkal jobban vonzzák a férfiakat, mint azok, akik állandóan csak elégedetlenkednek. A sugárzó mosoly pedig nem csupán a vidámság jele, hanem arról is árulkodik, hogy a nő imád élni, hiszen csak úgy árad belől az energia. Ezt egyszerűen imádják a férfiak, mert az ő arcukra is mosolyt csal a másik öröme.