Mostanában egyre több olyan személyiségteszt kerül fel az internetre, ami alapján jobban megismerheted önmagadat! Az például már eddig is nyilvánvaló volt, hogy a kedvenc színed totál elárulja a személyiségedet, de nemrég kiderült, hogy bizonyos testtartások (mint például az ökölbe szorított kéz vagy az ülés közbeni lábtartás) is teljesen leleplezik az igazi arcodat. Ráadásul mindez semmi! A szakértők szerint már az is sokat mond rólad, hogy melyik ízt szereted a legjobban... Íme!

A kedvenc ízed elárulja a személyiségedet

Édes

Az emberek zömének a kedvence az édes íz: tulajdonképpen ezért is létezik annyiféle csoki, keksz, fánk, péksüti és még sorolhatnánk. 🍫🧁 A kutatások szerint az édes ízt endorfin boldogsághormont szabadít fel a test, tehát jobban érzed magad tőle, ami egyfelől jó is, meg nem is! 

Ha az édes ízeket szereted a legjobban, akkor a pszichológusok szerint igazi társas lény vagy, aki éhezik a szeretetre és imád nevetni. Nagyon szereted az izgalmas programokat, barátkozó típus vagy és nagyon lojális is!

Sós

Oké, szóval a tudomány szerint az emberek akkor kívánnak sósat, ha valami hiányzik a szervezetükből. Ez lehet valamilyen vitamin, ásványi anyag vagy akár csak a víz is, ezért ha gyakran eszel sósat,   akkor lehet, hogy kicsit többet kellene foglalkoznod az egészségeddel! 🍟 🧂 Viszont lehet, hogy tök egészséges vagy és még így is inkább a chipset vagy a sós ropit választod az édes fánkok helyett!

Ha a sós ízeket szereted a legjobban, akkor pszichológusok szerint könnyen frusztrálttá válsz és a türelem sem a nagy erősséged. Ennek ellenére elég nemtörődöm a személyiséged, igazi szabad lélek vagy, aki nagyra értékeli a kulináris élvezeket.

Keserű

Ha imádod a keserű csokit és a grépfrútlevet sem veted meg, akkor nagy valószínűséggel a keserű a kedvenc ízed!🍊🍋 Ez egyébként rendkívül ritka, mert általában az édeset VAGY a sósat szeretik az emberek, de ha már így alakult, nézzük is meg, mit árul ez el a személyiségedről!

Ha a keserű ízeket szereted a legjobban, akkor a pszichológusok szerint nagyon magasak az elvárásaid és nem könnyű téged boldoggá tenni. Kritikus vagy és antiszociális, ami miatt sokszor illetlennek és rosszkedvűnek tarthatnak az emberek.

Savanyú

A savanyú ízt csak nagyon-nagyon kevesen szeretik, ha te viszont mégis azok közé tartozol, akik rajonganak érte (mint például a citromért vagy a savanyú uborkáért), 🍋 akkor a pszichológusok szerint egy igazi pszichopata vagy!😂

Hogy ez mit is jelent? Antiszociális és nárcisztikus személyiség vagy, aki szeret a neten trollkodni, nem esik nehezedre hazudni, könnyen manipulálod az embereket és imádod a hatalmat! Ezek a jellemvonások viszont csak az emberek 4%-át érintik, szóval elég nagy rá az esély, hogy te nem ilyen vagy!
Szavazás

Via