Itt a fesztiválok szezonja, biztosan te is elmész egy-két(-több) egészhétvégés vagy még hosszabb partira valahol az országban. Összeállítottunk egy kvízt (szerintünk szuper lett ✌️😎), amiből megtudhatod, mennyire vagy képben a hazai kínálattal!

Fesztiválkvíz fesztiválrajongóknak!

Több jó okunk van arra, hogy pont ma jelentkezzünk ezzel a kvízzel, és az egyik ezek közül az, hogy mostanság indul be az idei fesztiválszezon. Egy másikról kicsit később majd többet.

De kezdjük ott, hogy az egész nyár tele van programlehetőségekkel, és a leghíresebb fesztiválokat biztosan ismered az idén kimaradó VOLT-tól kezdve a Balaton Soundon keresztül a Szigetig, de azért ezeken kívül még rengeteg szuper bulizási lehetőség van egész nyáron Magyarország-szerte! Az alábbi kvízzel azt tesztelheted, mennyire ismered a hazai fesztiválkínálatot, és nem, nemcsak a 3 legnagyobb fesztiválról lesz szó a kvízben. Minden bizonnyal te is ellátogatsz egy-két kisebb, intimebb, alterebb buliba is – reményeink szerint ők is említést kapnak az alábbi kvízben.

Ha elindítod a játékot, 10 kérdést teszünk majd fel, és mindig 4 válaszlehetőség közül kell megtippelned az egyetlen helyeset. Most kiderül, mekkora fesztiválfan vagy!