Egyesek imádják, és nem teljes nélküle az élmény. Mások mélyen megvetik, és soha nem lennének hajlandóak rá. Ám egy dolog biztos: ha egy nő erre odafigyel orális szex közben, az nagyon beindítja a pasikat. 

Az orális szex sikerességéhez sok dolog kell

Az orális szex sok pasi számára a legjobb dolog a szexben, ahol rengeteg dologra kell figyelni, hogy a lehető legjobb legyen az élmény. Nem mindegy, milyen tempóra, intenzitásra, összességében milyen élményre vágyik a pasi. Ahogyan az sem mindegy, hogy neki milyen pozíció a kényelmes. 

Vannak, akik szeretnek csak hátradőlni és élvezkedni. Másokat az indítja be, ha állnak, amíg a partner ül, vagy esetleg térdel. Abban azonban sokan egyetértenek, hogy a jó póz kulcsfontosságú. 

A póz is kulcsfontosságú lehet

A legtöbben nem figyelnek rá, hogy milyen pózban adják az orális szexet. Nem csoda, sokszor kényelmetlen az egész. Nehéz megtalálni azt a pózt, azt a szöget, amiben nem nyom semmi, nem zsibbad le az ember lába vagy karja, és hosszú perceken át tartható a többi erőfeszítés mellett. 

Pedig a pasik közül sokan úgy gondolják, hogy nagyban hozzájárul az élményhez, ha a partner olyan pózt vesz fel, amelyben szexi. Számukra hihetetlen vizuális élménnyel bír, ha egy nő már a testtartásában is hozzáad az élvezethez. Az biztos, hogy az első a kényelem, és soha ne vegyél fel olyan pózt, amiben nem érzed jól magad. Hiszen az azonnal elrontja az élményt, ami mindkét félnek fontos, hogy jó legyen, nem csupán annak, aki kapja. Ám ha éppen eszedbe jut a mozgolódás közben, akkor ha van rá energiád és van hozzá kedved, játssz nyugodtan a testtartásoddal is. Imádni fogja a pasid!

via