Mindenki tudja: a jó szex  részben a kényelmes és jó szexpózokon múlik, ami különösen fontossá válik akkor, ha a pasidnak rövid a pénisze. Bár mindenkinek van egy elképzelése a tökéletes pénisz hosszáról, közel sem biztos, hogy nagy rúddal nagyobb élvezetet tud neked adni a pasid – főleg, ha kipróbáljátok a következő szexpózokat! Ezeket a pozíciókat szexguruk állították össze külön azoknak a pároknak, ahol esetleges problémát okozhat a rövid pénisz. Na, ezekkel a pózokkal nem lesz több problémátok az ágyban!

KUTYAPÓZ

Minél nagyobb a pasid pénisze, annál nagyobb eséllyel lesz kényelmetlen neked a kutyapóz, ezért a doggy style-t főleg átlagos vagy rövid hímvesszővel rendelkező pasiknak ajánlják a szexguruk. Ez a póz azért jó, mert a pasi 100%-ig bele tudja magát adni a dologba, teljes hosszában érezheted őt! Ha még így sem elég neked a pasi pénisze, térdelj rá egy párnára és alakítsátok úgy a kutyapózt, hogy a csípőtők egy szintben legyen egymással! 

LOVAGLÓ PÓZ

Akárcsak a kutyapóznál, itt is teljes hosszában élvezheted a pasid péniszét, viszont itt te irányíthatsz. Tulajdonképpen olyan mélyen ülhetsz rá a pasidra, ahogyan csak tudsz, ezért a szexguruk szerint ez a #1 szexpóz azoknak, akiknek problémát okozhat a rövid pénisz. Ha így sem működik, próbálj meg egy kicsit forgolódni rajta: vannak, akik a fordított cowgirlben még intenzívebben érzik a pénisz hosszát! 

KANÁL SZEXPÓZ

A misszionárius szexpóz egyik változata a kanál szexpóz, ami onnan kapta a nevét, hogy a fekvő nő az egyik lábát olyan egyenesen tartja magasra a pasi vállánál, amennyire csak tudja. Ez a póz nagyobb hozzáférést biztosít a pasinak és te is teljesen kitárulkozol benne, szóval mindent bele! Fontos még megjegyezni, hogy ha szexpárnát használtok, még nagyobb lehet az élvezet, érdemes kipróbálnotok, ha rövid a pasi pénisze! 

Via