Manapság már annyi szuper szexkelléket lehet kapni, hogy sokan azt sem tudják, mit próbáljának ki először! A  vibrátorokkal például a fergeteges orgazmus garantált; a  kristály szexjátékok új szinte emelik az orgazmust; az eredetileg pedig csak a pasiknak szánt péniszgyűrű olyan vibráló, bizsergető érzést okoz szex közben, amihez nem lehet semmi mást fogni! Mindez azonban semmit sem ér, ha nem kényelmes a szex, ezért van egy dolog, amibe mindenképpen érdemes mielőbb beruháznod: ez nem más, mint a szexpárna

A szexpárnánál jobb szexkellék nem létezik

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a szakértők szerint a kényelmes szex = jó szex, 😍🔥 ehhez viszont nem árt  beszerezni egy szexpárnát! 🛏️ Bár ez a szexkellék egy kicsit drágább, mint a többi, megéri, mert nem csak lustaságoknak ajánlják őket a szexterapeuták, hanem azoknak is, akik csak fel akarják pezsdíteni a hétköznapjaikat — sőt, az egészségügyi gondokkal küszködők számára már-már kötelező ez a szexkellék! 

Most össze is gyűjtöttük a hazai webshopok legjobb szexpárnáit, melyeket csak úgy visznek az emberek, mint a cukrot. Nyugi, ezek a darabok diszkrét csomagolásban érkeznek, senki sem tudja mi van bennük, szóval nem kell azon aggódnod, hogy bárki meglátja, mit is rendeltél a netről. Nézzük is őket!

A 4 legjobb szexpárna a kényelmes szexhez

Lolipop
Lolipop Liberator ék alakú szexpárna 24 990 Ft
Vágyaim Liberator Ék alakú szexpárna szett 115 990 Ft
Vágyaim Liberator Ék alakú szexpárna szett 115 990 Ft
Erotika.shop Liberator Csepp alakú szexpárna 62 990 Ft
Erotika.shop Liberator Csepp alakú szexpárna 62 990 Ft
Szexshop Liberator Szexpárna szett 104 990 Ft
Szexshop Liberator Szexpárna szett 104 990 Ft

Via