Már valószínűleg te is tapasztaltad, hogy bizonyos szexpózoknál jól jön az extra alátámasztás: a kutyapóz párna nélkül például a medence és a térdek számára lehet fárasztó; míg a misszionárius variánsnál jobb és mélyebb élményt tud biztosítani, ha a csípő alá egy párnát rakunk.😍

Nos, ezeket a kényelmetlen kispárna-gondokat próbálja kiküszöbölni az új szexuális segédeszköz, a szexpárna, ami nem egy játékszer, hanem sokkal inkább egy kényelmi funkciót betöltő eszköz, amitől jobb és élvezetesebb lesz a szex.

De mire is jó a szexpárna? 

Hát arra, hogy minél több kacifántos szexpózt ki tudj próbálni a partnereddel! De még akkor is jól jön, ha nem vagy a bonyolult szexpózok híve, egyszerűen csak szeretsz kényelmesen szexelni. 🔥

Kinek ajánlják a szexpárnát?

Mindenkinek. Elsőre furának hangozhat, de régebben még a háziorvosok írták a térd-és gerincbántalmakkal küszködő pácienseknek, akik a szex közbeni fájdalmakra panaszkodnak — ma már viszont annyiféle párna létezik, hogy szinte mindenki megtalálhatja a maga ízléséhez és testalkatához legjobban illőt.

Csak a nők tudják használni? 

Dehogy! Bár általában a férfiak szoktak az aktívabb lenni, ha szexről van szó, ezért inkább a nők szokták gyakrabban használni. A medence és a csípő alá behelyezve ugyanis mélyebb, intenzívebb élményben lesz része a férfinak, ami a nőnek is kellemesebb, mert egy kényelmes pózban, kipárnázva van elhelyezve a teste. Ettől függetlenül a pasik is használhatják, sőt!

Csak kényelemi funkciót tölt be? 

Elsősorban arra találták ki, de a szexterapeuták szerint akkor is jól jöhet, ha a férfi az átlagosnál kisebb mérettel van megáldva. Így ő is mélyebbre tud hatolni és a nő is nagyobbnak fogja érezni a partnerét, ami nemcsak örömtelibbé teheti magát az aktust, de sokkal izgalmasabbá is varázsolja szexuális együttléteket.

Via