Hoztunk neked öt tuti szexpózt, a legtikkasztóbb, kánikulai napokra!  Imádsz összebújni a partnereddel, de ebben a melegben leginkább csak összeragadtok? Hát akkor próbáld ki ezeket!

1. mint egy Perec

Ez a póz remekül illik a hideg csempepadlóhoz, és nem igényel túl sok munkát a részedről. Ez azt is jelenti, hogy megkímélheted a hajad a szex  utáni izzadtságtól is. Juhé! 

Hogyan csináld?

Feküdj az oldaladra, emeld fel a lábad és tekerd a pasid dereka köré, miközben ő térdel vagy ül. Ezután ha nem akarsz (vagy a hőségtől nem bírsz),  meg sem kell mozdulnod.

@Shutterstock

2. klasszikus Kutyapóz

Ha lassú, romantikus szexre vágysz, ami örökké tart, akkor nem ez a legjobb választás. A kutyapóz viszont lehetővé teszi, hogy rekordidő alatt beindulj, és letoljatok egy gyors menetet. 

Hogyan csináld?

Állj négykézlábra, miközben ő mögötted térdel. Ha igazán kellemessé szeretnéd tenni az együttlétet, magad elé rakhatsz egy ventilátort is!

@Shutterstock

3. Hátulról, állva

Ezt a pózt leginkább a zuhanyzó alá találták ki, de ha nem rajongsz a vizes és vad szexért, a klíma alatt is kipróbálhatjátok. Akkor érdemes bevetni, ha a tikkasztó hőségben már az ágynemű gondolatától is az Antarktiszra akarsz költözni.

Hogyan csináld?

Hajolj előre, a pasid pedig hátulról átkarolhatja a derekad vagy megfoghatja a kezeidet. Persze csak ha a tikkasztó hőségben nem akarjátok minimalizálni a testi érintkezési pontok számát...

@Shutterstock

4. semmi érintkezés

Ebben a pózban az a jó, hogy szinte csak a nemiszerveitek érintkeznek. Ráadásul, mivel neki nem kell olyan keményen dolgoznia ülve, te pedig a padlón térdelsz, kicsi az esélye annak, hogy az izzadságotok a másikra folyna. Szívesen.

Hogyan csináld?

Ültesd le a pasid egy szék vagy az ágy szélére, de a földön is kivitelezhető a gyakorlat.  Te térdelj le a földre, a kezeidet pedig tedd magad elé, miközben ő hátulról beléd hatol.

@Shutterstock

5. a szuperakrobatikus 

Akárcsak a forró jóga, egy szuper meleg nap is rugalmasabbá (és csapzottabbá) tesz, mint valaha gondoltad volna. Használd ki újonnan szerzett hajlékonyságodat ezzel az akrobatikus mutatvánnyal! 

Hogyan csináld?

Feküdj a hátadra, és húzd fel a térdeid. Ha elég hajlékonynak érzed magad, rakd a füled mellé a lábaid, így a párod még mélyebben tud beléd hatolni, és kimaxolhatjátok a gyönyört.

@Shutterstock

Via