Ha megkérdezzük a férfiakat, mit szeretnének, milyen legyen a péniszük, a legtöbben tutira azt mondanák, hogy minél hosszabb. De tényleg az extrém méret a trendi? Most egy friss kutatásból kiderült, mekkora a tökéletes. 

Mekkora az ideális pénisz?

A felmérést nők és férfiak körében is elvégezték. A férfi válaszadók természetesen túlbecsülték a nők elvárásait, és úgy nyilatkoztak, szerintük akkor lehet valaki elégedett a péniszével, ha az 16.6 centiméter hosszú.

A nők ennél kisebbel is beérték, az ő átlagos válaszuk 15.8 cm, tehát majdnem egy egész centi eltérés van az elképzelések, elvárások között. 

A férfiak egyébként a pénisz átlagméretét is túlbecsülték, azt gondolták, a legtöbben 14.1 centiméteres hímevsszővel rendelkeznek. Ehhez képest, mint kiderült, a legtöbb pénisz 13.2 centiméteres - természetesen már izgalmi állapotban. 

A legtöbben elégedettek

Ettől függetlenül, a válaszadó férfiak 45 százaléka elégedett a saját péniszével, 14 százalékuk pedig azt gondolta, hogy tökéletes a mérete. Csupán 10 százalék nyilatkozott úgy, hogy kifejezetten elégedetlen, és kicsinek tartja a péniszét.

A nők 68 százalékának nem elsődleges szempont, mennyire hosszú a partner pénisze, csak 11 százaléknak ez az elsődleges. 21 százalékot pedig az sem zavarja, ha kifejezetten kicsi. 

via