A szexben az a legjobb, hogy a párok bátran kísérletezhetnek, és sok minden kipróbálhatnak. A lényeg, hogy mindkét fél élvezze a dolgot. Éppen ezért sok esetben a pasik is tanulnak a nőktől, most pedig azt is eláruljuk, hogy szerintük mi volt a leghasznosabb

Beszélgetések 

A 28 éves Jake elárulta, hogy a legjobb dolog, amit a nőktől tanult a szexről, az a kommunikáció. 

Megtanultam, hogy jobb nyitottnak lenni, és beszélgetni arról, hogy mit akarsz vagy mire van szükséged, amikor elkezded a szexet. És hogy hallgatnotok kell egymásra, ez megakadályozza, hogy unalmas legyen a szex. Jobb valami újat kipróbálni, és rájönni, hogy csalódás, mint az unalmas szexuális élet. 

Ilyen a női orgazmus 

Jesse például azt tanulta meg a nőktől, hogy milyen a női orgazmus. Mire kell figyelnie, és hogyan tudja igazán élvezetessé tenni a szexet egy nő számára. 

A női orgazmus sokkal bonyolultabb, nem lehet erőltetni, és nagyon fontos volt, hogy egy nő elmagyarázza nekem. 

Az előjáték fontos

Sok pasi nem tulajdonít nagy jelentőséget az előjátéknak, így volt ezzel Pete is, aki minél hamarabb a lényegre akart térni. Egészen addig, amíg egy nő el nem magyarázta neki a dolgokat. 

A legfontosabb dolog, amit a partneremtől tanultam, az az volt, hogy mennyire fontos az előjáték, és hogy az ugyanolyan jó, ha nem jobb, mint maga a szex. 

Biztonságos szex 

Az is előfordul, hogy a pasinak hiányos a tudása, ha biztonságos szexről van szó. Greg sem mélyedt el túlságosan a témában, így végül az egyik barátnője árulta el neki a dolgokat

Az első komoly barátnőm, aki elvette a szüzességemet, rendkívül fontosnak tartotta a biztonságos szexet. Gondoskodott róla, hogy mindig használjunk óvszert. Ez nagyon belém ivódott, és szokásommá vált a mai napig. 


Via