Szeretnéd, ha a pasid nagyon különlegesnek érezné magát, amikor együtt vagytok? Nos, van néhány olyan dolog, amit titkon minden férfi imád, de ritkán merik megmondani a barátnőjüknek. Íme, a legjobb tippek. 

1. Kezdeményezz! 

A pasik hozzászoktak, hogy az esetek nagy százalékában ők a kezdeményezők, ha a szexről van szó. Hidd el, hogy nagyon imádják, ha a másik fél a kezébe veszi az irányítást. Éppen ezért, ha csak a Netflixet nézitek az ágyban fekve, ideje egy kicsit játszadoznod vele. Imádni fogja, és a vége valószínűleg a csúcsra jutás lesz mindkettőtöknek! 

2. Az egész testével foglalkozz! 

A pasik természetesn imádják, amikor a barátnőjük ott lent kényezteti őket, de fontos megjegyezni, hogy csak úgy, mint a nők, ők is igénylik, hogy a testük többi részével is foglalkozzanak. A pasiknak is vannak erogén zónáik, érzékeny pontjaik, így ha azt akarod, hogy különlegesnek érezze magát, akkor ne feledkezz meg a nyakáról, a füleiről, a hasáról és bármi másról, ami még őt izgatja! 

3. Lepd meg! 

Nem csupán a meglepi szex teheti boldoggá a férfit, de az is, ha elé állsz, és azt mondod neki, hogy most a te dolgod kényeztetni őt. Valószínűleg úgy fogja érezni, hogy a fellegekben jár. Ehhez még, ha hozzáadsz egy szexi fehérneműt, akkor garantált a siker. Lepd meg a konyhában, amikor vacsit csinál vagy, amikor éppen már 3 órája videójátékozik online a haverjaival. Tuti, hogy inkább téged fog választani. 

4. Próbáljatok ki új dolgokat! 

A dirty talk sosem rossz ötlet! Mi lenne, ha a pasid fülébe súgnád, hogy mit szeretnél vele csinálni az ágyban? Nagyon különlegesnek érezheti magát, ha ebben olyan fantáziák is benne vannak, amiket mással még sosem éltél át. Ha elmondod neki, hogy ő az egyetlen, akivel belevágsz, szinte biztos, hogy még jobban akarni fog téged. Have fun! 😉

Via