Még egy olyan menő és szexi csaj, mint te is hajlamos lehet arra, hogy túlzottan kritikus legyen önmagával szemben, főleg, ami a külsejét illeti. Pedig jobb, ha tudod, hogy a férfiak igenis bomlanak utánad! A Bolde című oldal összeszedett a pasiktól olyan dolgokat, amiket a nők nem direkt szexieskedésből csinálnak, de a férfiak mégis észbontóan vonzónak találják őket. Szóval az üzenet: akkor is szexi vagy, amikor nem is tudsz róla! Például a következő hét esetben...

1. Zuhanyzás után

Lehet, hogy a zuhany alól kilépve neked az jár a fejedben, hogy mit vegyél fel, milyenre csináld meg a hajad, hogyan fesd ki magad, mi lesz a következő teendő, de jobb, ha tudod, hogy ugyanekkor a pasid arra gondol, hogy mennyire jól nézel ki a víz alól frissen kilépve (is!). Sok férfi igazán ritkán látja a szerelmét smink, frizura, minden nélkül, csak egy szál törölközőben, ezért különösen intim ez a pillanat.

2. Amikor éppen veszed fel a szűk farmert

Sok férfi esküszik rá, hogy imádják nézni, amikor a szerelmük éppen húzza fel magára a farmerét, és egy kicsit izegni-mozogni kell, hogy a testre feszülő anyag a jó helyeken feszüljön arra a bizonyos testre. Az ember lánya talán azt hinni, hogy a férfiak csak a vetkőzéstől őrülnek meg, de nem, azt is szexinek találják, amikor éppen öltözöl fel!

3. Főzés közben

Lehet, hogy te azzal vagy elfoglalva, hogy tiszta liszt/tojás/dzsúz/akármi a kezed, lefröcskölődött a felsőd és nehogy odaégjen/kifusson/stb., de a pasik esküsznek arra, hogy mindezzel együtt is észbontóan szexinek találják a nőket főzés közben. Persze akkor különösen, ha éppen nekik főz...

4. Amikor eldurran az agyad

Biztosan vannak veszekedésfetisiszták is, de itt most ne arra gondolj, hogy a pasik szeretnék, ha mérges vagy rájuk. Azt szeretik nézni, amikor belelovallod magad egy vitába (lehetőleg valaki mással), amikor látják, hogy kiállsz magadért, vagy a véleményedért, az elveidért, amikor megmondod a dolgokat úgy, ahogy vannak, aztán továbblépsz. Disclaimer: a túlzott drámázás-hisztizés természetesen a legtöbb férfinél egyálatalán nem ez a kategória.

5. Amikor tűsarkúban vagy

A magas sarkakat nyilván azért veszik fel a legtöbben, mert bár kényelmetlenek, nagyon jól néznek ki. Nos, amikor neked már eleged van belőle, legszívesebben lerúgnád és mezítlábaznál, a pasidnak minden bizonnyal még akkor is nagyobb fordulatszámon dobog a szíve, hogy mennyire jól nézel ki tűsarkúban. Persze ettől még rúgd le nyugodtan, mielőtt feltörné a lábad!

6. Amikor valami tök más van rajtad

Megőrülnek a pasik azért, ha olyan öltözékben láthatnak, amiben nem szoktak. Nyilván pont ezért van a sok beöltözős szex, de a hétköznapi életben is előfordul, hogy mondjuk egy kerti vagy házimunkához, túrázáshoz vagy búvárkodáshoz vagy akármihez olyan öltözéket veszel, ami nem gyakran van rajtad. Jobb, ha tudod, hogy a pasid ilyenkor valószínűleg alig tud uralkodni magán!

7. Amikor totál elengeded magad

Otthon, térningben, a kanapén, a kedvenc sorozatod előtt, amikor nemhogy arra nem gondolsz, hogy most mindenképpen szexi legyél, hanem úgy általában semmire sem. Hanem kikapcsolsz és a komfortzónád kellős közepén elhelyezkedve egy kicsit kiengedsz. Ha ezt a pasid előtt csinálod, az rossz esetben, rossz ember előtt igénytelenségnek veheti ki magát. De jó esetben tud lenni egy olyan üzenete, hogy tessék, ez vagyok, ilyen vagyok, én vagyok, szeress így! Ez a típusú önbizalom roppant vonzó tud lenni egy férfi számára.

Via