Ha az utóbbi időben pörgetted az Instát, akkor biztosan neked is feltűnt, hogy szinte minden menő divatinfluenszer ugyanazt a felsőt viseli. Bizony, ez nem más, mint a nyakbakötős top, ami hosszú idő után visszatért. 

A top, ami mindenkin szexi 

Rögtön az elején el is áruljuk, hogy nem újdonságról van szó, hiszen a nyakbakötős felső a Y2K-trend egyik nagy kedvence volt. Még a celebek is rajongtak érte, Paris Hilton például imádta. Most teljesen új formában tért vissza, és sokkal izgalmasabb, mint valaha volt!

Korábban a nyakbakötős felsők V alakú kivágással rendelkeztek, ez idén megváltozott. A széles pántok helyett az apró zsinórok jelentek meg, ez pedig máris szexibbé teszi a szettet. Nagy változás, hogy felbukkantak a különféle kivágások. 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

CASS DIMICCO (@cassdimicco) által megosztott bejegyzés

A vékony pántok mellett a vastagabb keresztezett pántú verziók is nagyon menők, és a díszítésekről sem szabad elfeledkezni. Idén nyáron nagyon menőnek számítanak a rózsák, a kiegészítők mellett a topokon is feltűnnek. 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tara-Jade | Tall Girl Style (@tarajade_style) által megosztott bejegyzés

A Y2K-stílus rajongói sem fognak csalódni, mivel nagyon sok hagyományos, V-kivágással rendelkező felsőt találhatsz az üzletekben. A nyakbakötős top egyik nagy előnye, hogy szinte mindennel jól mutat. Viselheted farmerral, len nadrággal, szoknyával vagy rövidnadrággal.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stephanie Arant (@shhtephs) által megosztott bejegyzés

Ha megtetszett a trend, akkor a top után jöhetnek a ruhák is. Nagyon sok nyakbakötős egyberuha van, a legtöbb nagyon szexi, és kifejezetten elegáns, szóval csajos vacsorára, vagy egy vízparti sétára tökéletes! 


Via