Nem elég szimplán szexisnek és viccesnek lenni: a pasiknak is számít, milyen csajjal járnak együtt, ezért arra törekednek, hogy a lehető legjobb jellemvonásokkal rendelkező nőkkel randizzanak! Egy szakértő most elárulta, mely személyiségjegyeket utálnak a férfiak és mi riasztja el őket egy 10 pontos csajtól akkor is, ha isteni velük a szex (is). Nézzük!

1. TÚL SOK ELFOGLALTSÁG

Szuper, ha mindig lefoglalod magad, de ha állandóan a család-barátok-meló és szabadidős tevékenységek között ingázol és kb. semmi sincs időd, a pasi azt fogja érezni, hogy nem tudsz neki helyet szorítani az életében. A férfiaknak kulcsfontosságú, hogy fontosnak érezzék magukat egy nő életében, ezért ha azt látják, hogy túl sok mindennel foglalkozol, csak velük nem, inkább offolják a kapcsolatot.

2. ELÉRHETETLEN FANTÁZIÁK SZÖVÖGETÉSE

Az álmodozás, a közös tervek szövögetése jó dolog, de csak addig, amíg a jelen, a mindennapi életet is tudod élvezni. Amint azon görcsölsz, hogy mi lesz, hogy lesz, és ezt értékelik a pasik, azon nyomban a taposófékre lépnek. A férfiaknak olyan nő kell, akikkel jól tudják magukat érezni, de azok, akik csak a jövőbeli céljaikkal vagy vágyaikkal foglalkoznak, általában nem tudják magukat elengedni ahhoz, hogy feszültség nélkül, szabadon élvezzék a jelent.

3. ideges ráakaszkodás 

Stresszelsz a randi miatt? A pasi felől már nem hallottál 24 órája ezért több üzit küldesz neki, sőt hívogatod? Ez a legrosszabb, amit tehetsz. A pasik menekülnek, ha üldözőbe fogják őket, főleg ha egy ideges nő teszi azt. 🚩 Megoldás? Ne vegyél mindent annyira a szívedre, csak annyira foglalkozz a pasival, amennyire ő veled és akkor nem kell gyerekes fogócskát játszanod vele!

Via