Randiztatok, azt gondoltad, jól sikerült, de azóta sem keres? Lehet, hogy a csók nem volt számára a legjobb élmény? Most 5 pasi vallott, őket mi rémiszti meg ebben a témában. 

Együtt mozgunk

„Nincs fontosabb az összhangnál. Hogy együtt mozogjunk a másik személlyel. Vannak olyan nők, akik nagyon erőszakosan nyomják magukat közben, ettől agresszív lesz a csók. Fontos, hogy azonos legyen a tempó, a flow, mert ha ez nincs, akkor több randi sem."

A passzív

Nem csípem, ha valaki csak áll, és fogadja a csókot. Azt szeretem, amikor az egész testével közeledik hozzám. Ha megfogja az arcomat, ha közelebb jön hozzám. Aki nem jelzi az egész testével, hogy vágyik rám, az nálam bukó."

Mikrodózis

„Egyes nők mindenhol szétnyalogatnak csók közben. Nem viccelek, néha az államtól az orromig tiszta nyál vagyok. Oké, persze, van hogy valaki nagyon hevesen csókol, de értékelem, ha mikrodózisban kapom meg a nyálat."

Sivatagi csók

„Nincs annál rosszabb, mint amikor valakinek szárazak az ajkai. Azt csókolgatni nekem kellemetlen. Legyen hidratált, mert az nálam a nyerő."

Majd én vezetlek

„Soha ne kezdjen egy nő a nyelvével. Engedje, hogy én csókoljam meg lágyan, finoman, aztán pedig bízza rám magát. Szokjuk meg egymást, és ha már jól megy a sima változat, akkor bevonhatjuk a nyelveket is. Én erre esküszöm!"

via