Manapság már számtalan módon ismerkedhetsz, ennek ellenére a randizás nem lett egyszerűbb. A buktatói ugyanúgy megvannak a párkeresésnek, a randi appok korában talán még nehezebb is kiszűrni a red flageket. Most a szakértők elárulták, hogy van négyféle pasitípus, akiket jobb elkerülni. 

Ezek a pasik csak leszívják az energiád 

A szakértők szerint a felsorolt típusokba tartozó személyek hosszabb távon sok problémát okozhatnak. Legtöbbször a saját önértékelésükkel vannak problémák, de ezt mindig kivetítik a csajokra. Megpróbálnak kompenzálni, ami az esetek többségében borzalmas véget ér. 

Szociopata

A szociopatákból hiányzik az empátia, gátlás nélkül hazudoznak, és mindent megtesznek annak érdekében, hogy elérjék a céljaikat. Sosem vállalnak felelősséget a tetteikért, ettől függetlenül mindig áldozatnak tekintik magukat. Azok, akik szociopatákkal randiznak, sokszor éreznek bűntudatot, és magukat hibáztatják a kapcsolaton belüli a konfliktusok miatt. 

Pszichopata 

A pszichopata kifejezés egyre többször bukkan fel napjainkban, hiszen a szakemberek is foglalkoznak az antiszociális személyiségzavarban szenvedőkkel. Ennek ellenére fontos, hogy idejében felismerjék az emberek a pszichopatákat. Elsőre nagyon izgalmasnak, udvariasnak tűnhetnek, de a valóságban veszélyesek. Nem ismernek határokat, képesek bármit megtenni azért, hogy elérjék a céljaikat, imádják a dicséretet, és képesek elnyomni a másik embert egy kapcsolatban.

Nárcisztikusok 

Az egészséges nárcizmus szinte minden emberben jelen lehet, de van egy szint, amikor ez már nem normális. A nárcisztikus pasik imádják saját magukat, és úgy érzik, ők a világ közepei. Számukra belefér, ha manipulálnak valakit, vagy folyton átveszik az irányítást. A nárcisztikussal való kapcsolat során sokan elveszítik az önállóságukat és a függetlenségüket, így jobb vigyázni. 

Aki folyton átlépi a határokat 

Vannak, akik egyszerűen nem tudják megtartani a határokat. Az ilyen emberek szintén veszélyesek lehetnek, hiszen szeretnék kisajátítani a másikat, és számukra a privát szféra ismeretlen. A szakértők szerint az ilyen pasiknál nem segít a szabályok lefektetése, mivel csakis a szakítás lehet célravezető. 


Via