A pasid az őrületbe kerget, amiért azt veszed észre, hogy állandóan más nőket lájkolgat a közösségi oldalain? Nos, lehetséges, hogy teljesen ártalmatlan szokásról van szó, de érthető az is, ha a másik fél ezt fájdalmasasn éli meg vagy felteszi magának a kérdést, hogy miért nem elég jó a szerelmének. Most eláruljuk, mit tehetsz!

1. Maradj nyugodt!

Legszívesebben te is felrobbannál, mert a pasid már megint azt a csinos influenszer lányt lájkolta, akivel cseppet sem hasonlítotok. Hmm... sajnos ez sokaknak ismerős. A legfontosabb szabály, hogy ne kattanj el, hanem maradj higgadt, és addig ne vond kérdőre a pasidat, amíg nem számoltál el magadban 100-ig.

2. Kérdezd meg tőle, miért lájkolgat

Ha sikerült lenyugtatnod magad, akkor állj a pasid elé és mondd el neki, hogy észrevetted, hogy mostanában ismerős vagy ismeretlen nőket lájkol a közösségi médiában. Figyeld meg, hogy mit mond. Hazudik? Az igazat mondja? Megijed? Teljesen nyugodt? A te döntésed, hogy megbízol-e benne vagy sem, de figyeld a jeleket, és hallgass arra, ami benned van. 

3. Bízz meg benne

Ha tudott bármiféle magyarázatot adni vagy csak azt, hogy csupán unalmában lájkolgatta körbe a számára szimpatikus lányokat, akkor bízz meg benne, ha azt érzed, hogy az igazat mondja. Ha neked ez nem esik jól, kérd meg, hogy vegyen vissza, mert hatással van a kapcsolatotokra. Ha valóban szeret, meg fogja érteni a kérésedet. 

4. Írj rá a lányra

Ha úgy érzed, hogy a pasid hazudik, és egy lányhoz túl közel került, akkor a legjobb, amit tehetsz, ha ráírsz az adott személyre, akiről szó van. Ha betartja a csajszi kódexet, akkor őszintén el fogja mondani neked, ha valami történt közte és a pasid között. Ezt azonban tényleg csak akkor tedd meg, ha úgy érzed, hogy valami sántít a barátod történetében. 

5. Dolgozz az önbizalmadon

Ha bosszant is a dolog, lássuk be, hogy a legtöbbször ezek a dolgok nem szólnak másról, mint arról, hogy nem érezzük magunkat elég szépnek, fittnek, okosnak és jónak. Nem csupán a pasid viselkedése számít, hanem a tied is. Tanuld meg, hogyan lehetsz magabiztosabb, és hidd el, hogy megérdemled a szeretetet, és nem kell versenyezned senkivel sem.

Via