Itt a nyár, a jó idő, és természetesen a lehetőség, hogy a pasiddal még többet mókázzatok! Nos, hidd el, hogy nem egy olyan szexfantázia van, ami titkon minden férfi álma, így valószínűleg a te emberedé is. Készen állsz? 😉

1. Sex on the beach 

Nem, mi nem a koktélról beszélünk! Bizony Cosmo-lány, nem csak a lányok fejében fordul meg, hogy milyen lehet a tengerparti romantikázás 18 pluszos kiadásban. A pasikat szintén izgatja a gondolat! Lesz közös nyaralás a tengerparton vagy esetleg a Balatonon? Ideje megtalálnotok a legeldugottabb partszakaszt, ha ez valami olyan, amit mindketten legalább egyszer kipróbálnátok! Különösen romantikus, ha csillagnézés közben estek egymásnak... 

Giphy

 

2. Úszótanfolyam kicsit másképp

Tenger, óceán, tó, medence, végülis teljesen mindegy csak víz legyen. Rengeteg pasi álma, hogy egy ilyen szituációban szexelhessenek a barátnőjükkel. Arra azonban vigyázzatok, hogy egy biztonságos helyet válasszatok, és a fertőzésveszéllyel is számolni kell. Ha ez szintén olyan, amit mindketten akartok, akkor itt az ideje, hogy kihúzzátok a bakancslistátokról!

3. Bújj be a hálózsákba!

Közös kemping, egy sátor, egy hálózsák? Szinte elképzelhetetlen, hogy a pasid nem fogja bedobni az ötletet, hogy essetek egymásnak. Kicsit nehézkes feladat, de az élményért szinte egész biztosan megéri. Azért vigyázzatok, hogy a körülöttetek lévő táborozókat ne verjétek fel! 

4. Hajókázás

Nos, a legfontosabb, hogy ne a leginstabilabb kiscsónokat válasszátok ki a nagy akcióra, mert még csúnya vége lehet. Valószínű, hogy mindenki legalább egyszer elképzelte, hogy egy hajón vagy yachton, milyen lehet szeretkezni. Ha valahogy lesz rá lehetőségetek, hajrá! Hidd el, hogy a pasi nem fog panaszkodni! 

Giphy

 

5. Outdoor szex 

Forró és izzadós szabadtéri szex. Elsőre nem hangzik túl jól, hiszen nyáron amúgy is izzadunk, de lehetséges, hogy beindulva mindketten másképp fogjátok gondolni a pasiddal. Vigyázzatok, mert a lebukás veszélye igen csak nagy lehet, de az biztos, hogy maradandó emlék lenne valahol egymásnak esni, miközben tele vagytok adrenalinnal is. 

Via