Szeretnél valami extrával kirukkolni az estére? Már unod a klasszikus misszionáriust, a kutyapóz pedig már rutinnak számít? Dobd fel a párodnak a kereszt szexpózt, ami abszolút nem egy  akrobatikai mutatvány, de olyan őrjítően hosszú és mély orgazmust és elképesztő behatolást ígér, amit az ugró béka szexpóz óta garantáltan nem próbáltál még! 

Ettől a szexpóztól garantált lesz az orgazmusod

Ma már rengeteg olyan szexpóz létezik, ami csúcsszuper orgazmust ígér, de ezeknek a fele nem jön be, a vége pedig az lesz, hogy lelkiismeret-furdalásból vagy rossz kedvből meg akarod majd játszani az orgazmusod a párod előtt. Na, ez a póz tutira nem ilyen, mert a szakértők szerint ha jól csináljátok, már pár perc alatt el lehet tőle menni!

A legjobb pedig az benne, hogy nemcsak a te orgazmusod lesz szuper, hanem a pasidé is: ebben a szexpózban ugyanis teljes kilátása nyílik majd a dögös testedre, amiben kénye-kedvére gyönyörködhet szex közben! Nem csoda, hogy a Nílus-szexpóz után ez a pasik új legnagyobb kedvence...

A kereszt szexpózt neked is ismerned kell! 

A kereszt szexpóz pont olyan, mint amilyennek elsőre képzelted: a pasi fekszik az ágyon, te meg szépen rá, keresztben! Felülről legalábbis úgy fog kinézni a testedtek, mint egy kereszt +, ami azért jó, mert így túl sokat sem kell mozgolódnotok ahhoz, hogy teljes legyen az élvezet!

A szexguruk szerint az a verzió is menő, ha a pasi van felül, de a tapasztalatok szerint a férfiaknak pár perc elteltével kényelmetlen lesz a dolog és szinte észrevétlenül át fognak majd váltani a misszionárius pózba –aminél ugye, most egy kicsit extrább szexpózt keresel. Ha viszont te vagy felül, a pasi pedig nem mozdul, garantált lesz az élvezet: hihetetlenül szorosan és mélyen fogod magadban érezni a pasidat, az orgazmus meg csak úgy fog belőled kitörni, mint egy vulkán! 🌋

Via