A szexpartik egyre népszerűbbé válnak, sőt egyesek egyenesen azt állítják az ilyen bulik mentették meg a kapcsolatukat. Egy 38 éves, brit írónő például arról számolt be, hogy a szexpartiknak köszönhetően támasztották fel a férjével a szexuális életüket, azóta pedig minden sokkal jobb. 

A régi szikra

Az írónó és férje bár jó kapcsolatban voltak egymással, de a kislányuk születését követően valami megváltozott a kapcsolatukban, nem találták azt a régi szikrát, ami kettejük között volt, ezért határoztak úgy, megnézik, milyen is egy szexparti. 

Egy jakuzziban ülök, miközben egy bikinis nőt egy lapáttal fenekel mellettem egy férfi. A közeli kanapén két nő és egy férfi szexel. Eközben és csókolózni kezdek a férjemmel, miközben egy másik férfi, akit én még életemben nem láttam, minket bámul

– így emlékszik vissza az első szexpartijára az a nő, aki 2020-ban ment el először a férjével egy ilyen bulira. 

Amikor 2020-ban megszületett a lányom, tudtam, hogy az élet megváltozik, de arra nem voltam felkészülve, hogy mennyire másként fogom érezni magam a saját testemben. Nem éreztem már magabiztosnak magam, szexinek meg végképp. Lelkileg teljesen kimerültem és csak a babacuccok foglalkoztattak. Amikor a férjemmel szexeltünk, az már nem volt ugyanaz. Azok a dolgok, amik korábban felizgattak, most idegesítettek, megterhelőnek tűnt az egész. Tudtam, nem ritka, hogy az emberek szexuális élete megváltozik a gyerek születése után, de én ezt nem akartam elfogadni

– magyarázta az írónő,  aki arról is beszélt a férjével, a kapcsolatuk elején a szex szenvedélyes és intenzív volt, éppen ezért hatalmas veszteségként élte meg, hogy már nincsenek ugyanazon a hullámhosszon. 

Vett két jegyet

„Egy este, amikora lányom lefeküdt aludni, jegyet foglaltam magunkak egy szexpartira. Olvastam egy interjút a Killing Kittens alapítójával, Emma Sayle-lal, és nagyon tetszett, hogy a bulijai nőközpontúak. Biztonságos és könnyed bevezetésnek tűnt a szexpartik világába. Vettem is gyorsan néhány szatén fehérneműt egy csipkemasszkal és odaadtam a férjemnek a születésnapjára, a két jeggyel együtt. Meglepett volt, de közben izgatott is. Egyébként a szexuális életünk már a buli előtti időszakban is egyre jobb lett és sokat fantáziáltunk arról, mi fog majd történni. Elképzeltük, hogy az emberek figyelnek minket és azt is, mit tennénk, ha egy másik nő csatlakozna hozzánk. Alaposan felkészültünk az első szexpartinkra, de nagyon izgultunk is.”

Titkos helyszín

„Aztán végre elérkezett a nagy nap. Egy titkos londoni helyszínre igyekeztünk, a címet csak a buli estéjén kaptuk meg. Előtte egy szállodában megvacsoráztunk, én pedig ittam egy kis bort, hogy megjöjjöna bátorságom is ehhez az egészhez, aztán taxival mentünk a megadott címre. Bevallom, elsőre egy kicsit beparáztam, de aztán próbáltam más szemmel nézni az egészet. Rájöttem, hogy ez mennyire lenyűgöző. Bársony és bőrkanapék voltak mindenütt, a kisebb helyiségek lehetőséget biztosítottak a meghitt találkozásoknak, a házigazdák pedig pezsgőt osztogattak.”

A férjemmel szobáról szobára jártunk, kicsit olyan érzés volt, mintha élőszereplős portnót forgatnának, csak nekünk. Lenyűgöző és furcsa volt az egész, de aztán néhány itallal később úgy döntöttünk, hogy belevetjük magunkat a buliba. Levettem a ruhám, beültünk a jakuzziba és csókolózni kezdtünk. Nem sokkal később szexeltünk és úgy éreztem, hogy többen is néztek minket közben. Szürreális és izgató volt egyszerre. 

„Pár óra után úgy döntöttünk, hogy visszamegyünk a lefoglalt szállodai szobánkba, ahol megint szexeltünk. Másnap úgy ébredtünk, hogy mindketten azt éreztük: párként jobban összetartozunk, mint valaha. A szexpartik ezek után az életünk részévé váltak, évente kétszer el szoktunk menni, hogy egy kicsit megtörjük a monoton hétköznapokat. Ezeken a bulikon most már egyre nyíltabbak is vagyunk, csevegünk másokkal és persze figyeljük az embereket. Nemrég például megcsókoltam egy nőt a férjem előtt, azóta a pedig megfordult a fejemben, meghívhatnánk egy harmadik felet is az ágyunkba....Bár nem tudom még elképzeni, a nyitott házasság gondolata megrémiszt, azt hiszem túl féltékeny lennék. Ennek ellenére a szexpartik egyértelműen felpezsdítették a szexuális életünket, amióta elkezdtünk járni, szexeltünk már otthon a zuhany alatt, a konyhában és a kertben is. Mintha feloldódott volna a kalandosabb oldalunk, ez pedig nagyszerű.”

(via