Meghívást kaptam egy előkelő szexpartira. A pasimmal ugyan még nem érintettük mélyebben ezt a témát korábban, de annyira zárt kör alkotja ezt a társaságot, hogy úgy éreztem, ezt nem hagyhatjuk ki. A szigorú dress code szerint, én egy csinos kis koktélruhát viseltem, alatta fekete fehérneművel. A vőlegényem már nem lehetett enynire laza, ő az előírt férfi szettet viselte: szmokingot csokornyakkendővel. 

Milliós tagsági díj van ebben a szexklubban

Ahogy megérkeztünk a  buli titkos helyszínére, a liftben kézen fogva álltunk a többi pár mellett. A penthouse ajtajai kinyíltak, mi pedig bejelentkeztünk, átadtuk a kabátunkat és a telefonunkat a recepciósnak. A liftben arról beszéltek a többiek, hogy itt nagyon gyorsan lekerül a ruha, és nem nagyon szeretnek az emberek várakozni. A pasimmal kicsit félve egymásra pillantottunk, mert nem tudtuk, mit várhatunk az estétől.

Bejártuk a termet, mielőtt két pohár pezsgőt kaptunk volna a bárpultnál. Úgy figyeltük, mi történik, mintha csak a Roxfortba kaptunk volna meghívást. Az első kellemes élmény az volt, hogy észrevettem, hogy teljesen másképpen beszélgetünk most, a telefonjaink nélkül. Máshogyan, nyitottabban álltunk egymáshoz. Úgy éreztük, mintha az első randink lett volna, pedig már három éve együtt vagyunk. De most újra éreztük a pillangókat a gyomrunkban, és azt a régi kíváncsiságot, ami a mindennapokban már nem volt jelen. Kezdtem megérteni, miért jönnek ide a párok: hogy kiszabaduljanak a hétköznapokból, és újra fellobbanjon a régi láng. 

Soha nem vonzott a monogámia

Én egyébként már évek óta tudom, hogy nem vagyok monogám alkat, a vőlegényemmel pedig alapból nyitott kapcsolatban élünk. Nem csaljuk meg egymás fűvel fával, egyszerűen csak ha olyan a helyzet, nem állunk egymás útjába. Én mellette biszexuális is vagyok, de ez sosem okozott gondot az életemben. más partnereknél sem. 

A vőlegényem és én barátok voltunk, mielőtt eljegyzett volna. Mindent tudott rólam a kapcsolatunk kezdetétől fogva: a történetemet, a szexualitásomat, a párkapcsolati preferenciáimat, és azt, hogy hogyan szeretek és akarom, hogy szeressenek. Rendben van, ha egy másik embernek nincs rendben a nyitott kapcsolat. De ha ez a helyzet, akkor nem ő a megfelelő ember számomra. 

Az este folyamán olyan párokkal találkozhattunk, akik szintén különböző típusú nyitott, elfogadó életet élnek. Voltak, akik a nyitott kapcsolatban már tapasztaltak voltak, voltak, akik újonnan jöttek, és a szexuális életüket akarták felpezsdíteni, voltak, akik swingerként azonosították magukat, mások poliámornak vallották magukat, és voltak olyanok is, akiknél mindig az adott hangulattól függ, minek vallják magukat.

Ahány pár, annyi szokás

Az egyik párnak, akikkel találkoztunk - és végül szexeltem- még szabálya is volt: A nő lefeküdhetett bárkivel, akivel csak akart, de a férfi nem mehetett ilyen messzire. Üdítő volt megtapasztalni, hogy mások ilyen felszabadultan beszélnek a nem szokványos kapcsolataikról.

Végül velük döntöttünk úgy, hogy szeretnénk komolyabb testi kontaktust is. A ruháim pillanatok alatt a földre kerültek, körülöttünk a többiek már a testiségnek hódoltak. Bármerre néztünk, mindenütt meztelenség, szex és gyönyör volt. A partnerem rám nézett, amint egy másik férfival foglalatoskodtam, én pedig rápillantottam, amint több nő is körülvette. Olyan együttérzést éreztem, ami felszabadított. Egyszerűen csak teljes szívemből örültem az örömének.  

Nem csak férfiakkal, de a szimpatikus pár női tagjával is intim kapcsolatba kerültem, éppen rajta ültem, amikor a férje elragadott tőle, és a derekamnál fogja hatolt belém. A pasim közben simogatott, és a fülembe súgta:

Annyira szeretlek. Soha nem voltam még ennyire szerelmes beléd, mint most".

Azonnal könnybe lábadt a szemem. Elöntött a szerelem. Nem éreztem magam rossznak, amiért mással szexelek. A partnerem úgy tekintett rám, mint valakire, akinek saját története és szexualitása van. Ez igazi elfogadás volt attól a személytől, akit szeretek.

Az érzéseim megleptek. Soha nem gondoltam volna, hogy pont egy szexpartin fogok sírni, de ez elgondolkodtatott mindarról, amin a vőlegényem és én keresztülmentünk, hogy idáig eljussunk. Annak ellenére, amit bárki más valaha is mondott az életmódomról, vagy arról, hogy rosszul döntök a kapcsolatokban, ő végre olyannak lát, amilyen vagyok. Ahelyett, hogy féltékenységgel, ítélkezéssel vagy szánalommal nézne rám, minden területen megerősít. Csodál és tisztel.

Szóval igen, a partnerem megríkatott egy szexpartin, de a lehető legjobb értelemben. Soha nem éreztem magam szerencsésebbnek.

via