A szerelemben és a szexben nincsenek határok, de fontos, hogy mindig azt csináljátok, amihez mindkettőtöknek kedve van. Ennek ellenére a nagy korkülönbségen még manapság is sokan meglepődnek, vannak, akik tabuként kezelik, ha összejönnek egy idősebb pasival. A Cosmo olvasójával ez megtörtént, és el is árulta az élményeit. 

Régóta szeretett volna szexelni egy idősebb pasival

A lány azzal kezdi a beszámolóját, hogy korábban többször fantáziált arról, hogy milyen lehet egy idősebb pasival szexelni. Ő 26 éves, de azt nem gondolta volna, hogy a legjobb szexélményét egy 38 évvel idősebb pasi okozza majd. Egy konferencián találkoztak először, ahol a pasi, Michael előadást tartott. Miután véget ért a program, mindenki az előtérben volt, és beszélgettek. Ekkor ment oda Michael a lányhoz, és kezdett el vele általános dolgokról csevegni. 

Rögtön kiszúrtam a jegygyűrűjét, de egyértelműen flörtölt velem. Mielőtt észrevettem volna, flörtölni kezdtem – kisimítottam a hajamat az arcomból, megérintettem a mellkasát, kicsit túl erősen és kicsit túl hangosan nevettem.

Ezután a többiek lassan felmentek a szobájukba, a pasi pedig megkérdezte a lányt, lenne-e kedve inni egy italt. Felmentek Michael szobájába, ahol kevert neki egy italt, majd gyorsan felforrósodott a hangulat. 

Soha nem érezte még magát ennyire kívánatosnak 

A pasi hamar elárulta, hogy mit szeretne, így mindkettőjüket az ágyhoz irányította, és elkezdtek csókolózni. 

Michael erős karjaival az ágyhoz vezetett, megérintett és halk hangon elmondta, mire készül. Soha nem éreztem magam ennyire kívánatosnak – de miközben egyértelműen szeretett volna szexelni velem, úgy növelte a feszültséget, hogy két-három ujját belém csúsztatta, és megérintette a G-pontomat. Aztán végigjárva a testemet, ügyesen nyalni kezdett. Odanyomtam magam, megmarkoltam a haját, hogy extra fogást kapjak. Végül felállt és megcsókolt, mielőtt belém csúszott. Kőkemény volt.

A lány azzal fejezte be a vallomását, hogy mindketten nagyon élvezték a szexet, miután elutazott, tartották a kapcsolatot. Nagyjából egy éven keresztül szexeltek alkalmanként, és maradandó élmény volt számára minden alkalom. 


Via