A hálószoba elrendezéséről sokat beszélnek a lakberendezők, de arról ritkán esik szó, hogy a jó szex érdekében mit kell a szobában tartani. Pedig erről sem szabad elfeledkezni, hiszen a megfelelő környezet sokkal élvezetesebbé teheti az együttléteket!

Síkosító

A szakértők szerint a síkosító az egyik must-have, aminek minden hálószobában helye van. A hüvely síkossága folyton változik, rengeteg dolog befolyásolja, így nem lehet tudni, mikor lesz rá szükség.

Vibrátor

Manapság már rengeteg szexjáték közül lehet választani, de a szakértők abban egyetértenek, hogy egy vibrátor minden hálószobába szükséges. A vibrátorral játszadozhatsz egyedül, használhatjátok az előjátékhoz, vagy szex közben is előkerülhet. Vannak pár páros vibrátorok, ezeket is érdemes kipróbálni. 

Megfelelő lámpa 

Lámpa minden hálószobában van, de számít, hogy milyen. A szakértők szerint az állítható erősségű lámpák a legjobbak, mivel ezekkel könnyedén megteremthető a hangulat, a lágy, sejtelmes fény pedig még forróbbá varázsolja az estét. 

Kemény párnák 

Vannak olyan szexpózok, amelyeknél a párna csak még élvezetesebbé teszi a dolgokat. Akár a misszionáriust is felpörgethetitek vele, hiszen egy párnával megváltozik a behatolás szöge. De ehhez kemény párna kell, ami megtartja a csípődet, így ideje beszerezni egyet!

Törlőkendők

A higiénia szex előtt és után is fontos, így jó, ha van a hálószobában egy csomag hipoallergén törlőkendő, amit bármikor elő tudtok kapni, ha szükség lenne rá. Emellett a szakértők azt is elmondták, hogy törülközőt szintén érdemes az ágy közelében tartani. 


Via