A kánikula mindenre rányomja a bélyegét, arra is, hogy milyen a szex. Ugyanis, ha rossz pózt választasz, akkor esélytelen, hogy élvezetes legyen. Mutatjuk a legjobb megoldásokat! 

A legjobb pózok kánikulában

A kánikulában csak egyetlen célja lehet az embernek szex közben, hogy ne érjen hozzá semmiképpen sem a másik. Minél kevesebb felületen érintkezzen a bőr, és akkor van esély arra, hogy nem akarja abbahagyni 3 perc után. A legjobb pózok éppen ezért a kánikula idején: 

  • a kutyapóz, 
  • a lovaglópóz, 
  • a fordított lovaglópóz, 
  • és az állva történő behatolás.

A többi lehetőség

Ha úgy érzitek, már ez is több kontakttal jár, mint amennyit szeretnétek, akkor más megoldás is jöhet. Próbáljátok ki a közös maszturbációt, ahol mindenki csak magáért felel, és ahol nem kell egymáshoz érnetek sem. Ki tudja, talán ez a tapasztalás a kapcsolatotokat is előrelendíti majd, és olyan határokat töröltök el, amelyekről sosem gondoltátok volna, hogy képesek lesztek rá. 

Egy másik szuper tipp, ha irányítós szexjátékokat visztek be a hálószobába. Foglaljatok helyet a lakás különböző pontjain, és irányítsátok egymás játékát a másik térből. Így aztán nem panaszkodhattok arra, hogy túl közel vagytok, sőt, hihetetlen új élményben lesz részetek!

via