Téged is megőrjít a meleg? Képtelen vagy ilyen kánikulában aludni? Akkor fogadd meg tippünket, amivel kellemes lesz a pihenés!

Nyáron aludni? Lehetetlen

Nyáron nemcsak napközben nehéz megmaradni, az alvás is nehezített pályának számít. Főleg azok számára, akik nem hajlandóak lemondani a paplanról. Mert ugyan takaró nélkül eggyel kellemesebb a hőmérséklet a szobában, de aki magára szeretné teríteni, annak már kicsit melegek lehetnek az éjszakák. 

Léteznek persze téli és nyári paplanok, amelyeknek a vastagsága nagyban befolyásolja, mennyire érzed a levegőt melegnek, sokak szerint nem ez a legjobb megoldás, hogy ne legyen melegünk az éjszaka folyamán. 

Mindent megváltoztat az új lifehack

A neten egy új lifehack terjeng, amelynek lényege, hogy tegyél egy hideg vízzel megtöltött palackot az ágyba egy órával a lefekvés előtt. 

Ez a kis csomag lehűti majd a lepedőt, illetve a takarót, a szöveteket. Ezzel pedig kíméletesen és gyorsan érheted el, hogy ne egy forró, izzasztó anyagdarab érjen hozzád, hanem egy lehűtött ágyba tudj belefeküdni a nap végén. Itt az ideje kipróbálni!

via