A szüzesség elvesztéséről beszélni valamiért még mindig sokszor tabu témának számít, pedig egy kiemelkedően fontos témáról van szó. A szüzesség elvesztése számos szociális és érzelmi következménnyel járhat, de több táesti változáshoz is vezethet, különösen a nők esetében. Ezeket szedtük most össze. 

Hormonális változások 

Szex hatására a testben olyan hormonok szabadulnak fel, mint az endorfin, a szerotonin, a dopamin és az oxitocion. Ezekről a hormonokról ismert, hogy csökkentik a stresszt, továbbá erősíthetik a kötődés a bizalom érzését is azzal a személlyel, akivel ágyba bújtál. 

A mellek feszesebbek lesznek 

Ha szexuálisan aktív vagy, akkor a melleid feszesebbé, érzékenyebbé válhatnak. Ennek oka, hogy szexuális érintkezés során a mellszövetek megduzzadnak, az izgalom ugyanis fokozhatja a vér áramlását a mellbe, ami pedig végső soron szilárdabbá teszi azt. A szex egyébként a mell és a bimbóudvar körüli vérkeringést is fokozhatja, ami sokkal érzékenyebbé teheti a területet. 

Változások a hüvelyben 

A szüzesség elvesztése a hüvely területén is kiválthat bizonyos változásokat. A hüvelyfalak rugalmassabbak lesznek, mint korábban, valamint a csikló is megnagyaobbodik, ami biztosítja, hogy a következő együttlét kevésbé legyen fájdalmas. 

A csikló és a méh tudni fogja a dolgát 

A szüzesség elvesztését követően a csikló és a méh reakciójában is változást fogsz észlelni, ugyanis hozzá fognak szokni a szexhez, így a viselkedésük is sokkal ösztönösebb lesz. Összehúzódnak és kitágulnak, amikor a test szexuálisan izgatott állapotba kerül, és visszaálnak a normál kerékvágásba, amikor már nem vagy beindulva. 

Ragyogó bőr 

A szexnek számos előnye ismert, egyebek között ragyogó bőrt eredményezhet. Ahogyan azt már említettük szexuális együttlét során számos boldogsághormon szabadul fel, amik segíthetnek neked az ellazulásban, mindezért pedig a bőröd is hálás lesz. 

(via)