Három nő brutálisan őszintén vallott arról, milyen szűzként élni a 20-as éveket. 

Általában inkább szűz fiúkkal randizom

„21 éves vagyok, és nincs jelenleg párkapcsolatom. A gimiben tudatos döntés volt, hogy szűz maradjak. Volt pasim, de egyáltalán nem vonzott szexuálisan, így eszembe sem volt lefeküdni vele. Ő viszont nagyon rámenős volt, így érthető, hogy egyáltalán nem hozta meg hozzá a kedvem, sőt. Utána volt még egy pasim, de vele annyira viharos volt a kapcsolatom, hogy soha nem volt akkora az érzelmi biztonság, hogy lefeküdjek vele. 

A legjobb barátaim tudják, hogy mi a helyzet, de mindenki elfogadja, sosem bántottak érte. Nagyrészt feministák a barátnőim, így abszolút támogatnak benne. Mindenki tudja, hogy nem azért vagyok szűz, mert nem vagyok jófej, vagy csúnya vagyok, hanem mert meggondolom kétszer is, hogy mit csinálok. 

Egyébként többnyire szűz fiúkkal randizom, szóval sosem jelent problémát, amikor párkeresésre adom a fejem. Egyrészt jó ez így, mert nincs nyomás, másrészt ők is nagyon félnek, így sokkal nehezebb eljutni az ágyig. Vagyis eddig lehetetlen. 

Gyakran érzek egyfajta nyomást, hogy essek túl rajta. Csak szexeljek végre valakivel, hogy elmondhassam, hogy én is túl vagyok rajta. Megkönnyebbülnék, de még mindig tartom, hogy az első túl fontos ahhoz, hogy csak úgy elsiessem."

Ha tudom, hogy nem ő lesz a férjem, minek szexeljek vele?

„Én már 25 éves vagyok, de még mindig szűz. Pedig nem direkt csinálom, nem akartam eddig őrizgetni a szüzességemet. De introvertált vagyok, szorongó típus, ezért nehezen veszem rá magamat a randizásra, ebből pedig következik, hogy a szex sem jön könnyen. Volt pár jelöltem rá, akikkel majdnem megtörtént a dolog, de mindig bebizonyosodott, hogy még nem szabad. Ettől függetlenül, nem akarok csak úgy túlesni rajta, mindegy, hány éves vagyok. 

Az én barátaimat nem foglalkoztatja ez a téma. Tudják, de mind azon a véleményen vannak, hogy ez nem fontos. Majd jön amikor jön az alkalom. 

Én titkolom ezt a pasik elől, ám sosem volt senkivel kettőnél több, szóval nem is igazán adódott alkalom, hogy elmondjam. 

Egyszerűen nem tudom rávenni magam, hogy elveszítsem a szüzességem. Nem tudok csak úgy testileg szórakozni valakivel, érzelmek nélkül. De ha látom az első randikon, hogy nem ő lesz a férjem, akkor ki is adom az útját. Szexet úgysem kap - ne húzzuk egymás idejét. 

Ettől függetlenül szoktam maszturbálni, szeretem a szexet és szeretnék szexelni. De nem valami jött-ment Tinderes csávóval."

Nem vagyok kevésbé nő, mert nem szexeltem még

„Szintén 21 éves vagyok, és igazából magam sem értem, hogy történt, hogy még mindig szűz vagyok. 

Az én barátaim már nem ennyire jófejek, éppen ezért nem is hangoztatom túl gyakran. Őszintén nem értik, hogyan lehetek még mindig szűz, úgy érzik, többet érek annál, mint hogy a szex ennyire elkerüljön. Azt hitték, erre a korra már lesz pár férfi az életemben, ugyanis úgy tartják, nincs velem semmi baj. Nagyon megdöbben mindenki, akinek elmondom, ez pedig frusztrál. 

Én sem mesélem el senkinek, amikor randizok. Általában annyira kevésszer találkozunk, hogy fel sem merül a szex témája. 

Mindig nagyon nyomasztó egyébként, amikor úgy döntök, hogy elmondom egy ideális jelöltnek. Mindig nagyon félek tőle, hogy hogyan reagálnak majd rá, hiszen ez eléggé szokatlan dolog.

Szerintem az emberek, különösen a férfiak, azt gondolják, hogy a szűz nők unalmasak és prűdek. Ez nagyon-nagyon frusztráló. Én is csinálok szexuális dolgokat, de egyszerűen nem megyek el a falig. Maszturbálok, pettingeltem is már, van érdeklődésem és étvágyam a szexre, de nem minden áron. Utálom, hogy ez alapján ítélnek meg. Számtalan szuper tulajdonságom van, ami sokkal fontosabb annál, mint hogy szűz vagyok. Mégis sokan ez alapján ítélnek meg, és ez felháborító. Nem vagyok kevésbé nő, azért, mert nagyon megválogatom, kit engedek be a testembe."

via