Már most azon gondolkodsz, hogyan érhetnéd el a leggyorsabban a nyári álomalakot? A lapos has máris garantált, ha ezt a sémát követed.

Hogyan készül a lapos has? 

Ahhoz, hogy bombaalakod legyen nyárra, nem kell bonyolult rendszerekben gondolkodnod. Elég, ha követed a 30-30-30 szabályt, amivel a lapos has mellett a formás feneket, és az izmos lábakat is elérheted. Most eláruljuk, mire figyelj ennél a metódusnál.

Miután felkelsz, 30 percen belül fogyassz el egy 30 gramm fehérjét tartalmazó reggelit, majd amikor ez megvan, 30 percen belül végezz el 30 perc kardió edzést!

Mi az a 30-30-30 módszer?

Ez a módszer azért remek, mert rendszer visz az életedbe, egyfajta rutint a hétköznapjaidba. Ezen kívül, szabályozza az éhség érzetedet is, mert ha így kezded a napot, sokkal kevésbé sóvárogsz majd a nasi után napközben.

Fontos, hogy a reggelidet fehérjében gazdag ételek tegyék ki, mint például a tejtermékek, egyes zöldségek, csirkemellsonka, és természetesen fehérje pudingok, vagy fehérjeturmix. Figyelj ilyenkor arra, hogy csökkentett szénhidráttartalmú zsemléket, kenyereket fogyassz, ha ilyen típusú elemre is vágysz a reggelidben. Hidd el, rövid időn belül látni fogod a változást!

via