Semmilyen varázslat nincs Katalin hercegné étrendjében: néhány egyszerű szabályt követve őrzi meg csodálatos alakját. Lássuk, mit fogyaszt egy nap!

Reggeli

Katalin hercegné reggelijéből nem hiányozhat egy zöld turmix, amelyben kelkáposzta, spirulina, matcha, spenót, korianderlevél és áfonya van. Ezt tartja egyébként tökéletes bőrének titkának is. De ezen kívül elfogyaszt még egy tál zabpelyhet is, hogy a reggeli fehérje és rost bevitele is meglegyen. 

Ebéd

A hercegnő által preferált ebéd húsmentes, attól függetlenül, hogy nem vegetáriánus. Imádja a görögdinnye salátát, és a gazpacho-t is. Raghu Deora séf, aki Katalin hercegné és Vilmos herceg számára készített ételeket indiai körútjuk során, zöldséges kebabot és lencse curryt készített a párnak.

Vegetáriánus ételeket készítettem nekik, mert azt mondták, ezt szeretik a legjobban. 

De Vilmos herceg azt is többször elmondta már, hogy a sushi is nagy kedvencük. 

Vacsora                                                                     

Katalin hercegné imádja, ha a napot egy erősen fűszerezett fogással zárhatja le. Vilmos herceg az, aki viszont érzékeny erre, inkább a letisztult ízvilágot preferálja. Katalin hercegné egyébként vacsorára szívesen készít házi sajtos tésztát gyermekeivel, ez egy családi program is. Mi több, néha a pizzával is megpróbálkoznak, amit a gyerekek is imádnak.

via