Titokban tartotta a királyi család az információkat Katalin hercegné állapotáról, és nem árulták el, hogy pontosan miért kezelték a hercegnét. Emiatt nagyon sokan szeretnék tudni, a walesi hercegné milyen betegséggel került kórházba. A legújabb információk szerint, a kórházi dolgozók is szerették volna megtudni az igazat, ezért megpróbálták kideríteni.

Katalin hercegné orvosi dokumentumaihoz illetéktelenek próbáltak hozzáférni 

A Daily Mirror értesülései szerint a London Clinic dolgozói megpróbáltak hozzáférni Katalin hercegné orvosi adataihoz. Az intézményben már többször kezelték a királyi család tagjait, itt műtötték meg Katalin hercegnét, és Károly király is ebben a kórházban esett át műtéten januárban. 

Később megerősítették a BBC-nek, hogy érkezett bejelentés lehetséges jogsértésről, ezért vizsgálatot indítottak. A Mirror kereste a London Clinic vezetését, de nem szerették volna kommentálni az ügyet. A People magazin elérte a Kensington-palotát, annyit árultak el, hogy ez a klinika ügye. 

A személyzet legalább egy tagját rajtakapták, hogy megpróbált hozzáférni a dokumentumokhoz

– nyilatkozta a forrás a Mirrornak. 

A beszámolók szerint a kórház vezetését nagyon megdöbbentette az eset, mivel állítólag egy nagyon megbecsült szakember szeretett volna hozzáférni a dokumentumokhoz. A hírek szerint a London Clinic vezetése értesítette a palotát, és biztosították őket, hogy kivizsgálják az ügyet. Ennek ellenére az esemény nagyon kellemetlen, hiszen a kórház személyzete régóta kezeli a királyi család tagjait, ezért a vezetőség fél, hogy kevésbé lesznek megbízhatóak. 


Via