Egyre vadabb teóriák jelennek meg Katalin hercegnéről, bár a palota igyekezett ezeket eloszlatni, nem sikerült. Szombaton azonban látták egy termelői piacon, az egyik szemtanú videót is készített, amit most meg is mutatunk. 

Katalin hercegné állapotáról sokat elárul az új videója 

Napokkal ezelőtt jelent meg egy újságcikk arról, hogy Katalin hercegnét egy termelői piacon látták. A The Sunnak nyilatkozó forrás elmondta, hogy a hercegné sokat mosolygott, kipihentnek, egészségesnek tűnt. Vilmos herceggel volt, a pár a Windsor közelében található termelői piacra látogatott el. A helyszínen egy videó is készült, amit most a TMZ közölt. 

@tmz #KateMiddleton seemed to be in good spirits while out and about with #PrinceWilliam ♬ original sound - TMZ

Mindketten nevetnek, Katalin hercegné pedig valóban nagyon egészségesnek, kiegyensúlyozottnak tűnik. A felvétel készítő Nelson Silva nyilatkozott a TMZ-nek, és elmesélt, hogyan figyelt fel a hercegi párra. Véletlenül vette észre, akkor pillantotta meg őket, amikor éppen a kenyerek között válogattak. 

Kate boldognak és kipihentnek tűnt. Boldognak tűnnek, csak hogy elmehettek egy boltba és beszélgettek. Kate megkönnyebbültnek hatott, mintha siker lenne bemenni egy boltba. 

A hercegi párról készült felvételen jól látszik, hogy Katalin hercegné szerepel, ennek ellenére sokakat nem győzött meg a videó. Mivel nagyon sok a teória a hercegné állapotát illetően, így a TMZ megvizsgálta a felvételt. A lap szerint a videót valóban szombaton készítettek, és Windsor közelében, így az biztos, hogy friss. 


Via