Egy héttel ezelőtt robbant a bomba, és kiderült, hogy Photoshop-botrányba keveredett Katalin hercegné. Elárulta, ő szerkesztette az említett fotót, és elnézést is kért, ennek ellenére nagy port kavart az ügy. Olyannyira, hogy még Vilmos herceggel is kialakult köztük egy vita. 

Katalin hercegné és Vilmos herceg ezért vitáztak a fotóbotrány után

Katalin hercegné korábban gyakran készített fotót a gyerekeiről, és a születésnapok előtt mindig ezeket tették közzé a Kensington-palota hivatalos Instagramján. Most azonban a fotóbotrány miatt ez megváltozhat, és könnyen lehet, hogy Lajos hercegről a születésnapján nem jelenik meg új kép vagy egy hivatalos portrét töltenek fel. 

Egy informátor szerint a hercegi pár azon veszett össze, hogy ki készítsen Lajos hercegről fotót, mivel közeledik a születésnapja. A forrás a The Sunday Timesnak nyilatkozott, és elárulta, hogy még nem született konkrét döntés arról, ki készítse el Lajos herceg születésnapi portréját. 

Könnyedén lehet, hogy a jövőben Katalin hercegné portréit nem fogják posztolni, hiszen a királyi család nem szeretne egy újabb botrányt. A forrás azt is elárulta, Katalin hercegné és Vilmos herceg remélik, hogy Lajos herceg születésnapi felvétele kevesebb felhajtást kap. 

Bár Katalin hercegné elnézést kért a botrány kirobbanása után, az embereket nem nyugtatta meg a dolog. Sokan azóta is azt találgatják, hogy milyen lehetett az eredeti fotó, ami miatt ilyen sok képmanipulációra volt szükség. A legnagyobb képügynökségek kiadtak egy figyelmeztetést az esettel kapcsolatban, és kérték a palotát hozzák nyilvánosságra a fotót, de ez még nem történt meg. 


Via