Vasárnap robbant ki a botrány Katalin hercegné körül, mivel nyilvánosságra hoztak róla és a gyerekeiről egy szerkesztett felvételt. A walesi hercegné azóta már elnézését is kért, de a botrány nem ült el. Most Harry herceg is megszólalt, és egy fontos dolgot üzent. 

Harry herceg így reagált Katalin hercegné botrányára 

A Katalin hercegné körül kialakult fotóbotrány még mindig nagyon foglalkoztatja az embereket. Az elmúlt napokban olyanok is megszólaltak az ügy kapcsán, akik nem szoktak a királyi család körüli pletykákkal foglalkozni. Több hír is megjelent, többek között az, hogy Harry herceg vagy valaki a környezetéből azt állította, Meghan sosem szerkesztene meg így egy fotót. 

Ha Harry és Meghan valaha is elkövették volna ezt a hibát, megsemmisültek volna. Nem ugyanazok a szabályok vonatkoznak a párokra. Ez nem olyan hiba, amelyet Meghan valaha is elkövetne… éles szeme van, és kifejezetten figyel a részletekre. 

Az említett idézet a PageSix egyik anyagából származik, a magazin szerint a bennfentes Harry herceg barátja. Bár az nem derült ki, pontosan ki mondta. 

Harry herceg a szóvivőjén keresztül reagált a lap cikkére, ez az első alkalom, hogy a hercegi pár megszólal a kialakult botránnyal kapcsolatban. Korábban nyilvánosan még nem beszéltek az ügyről. 

A PageSix cikkét illetően, ez nem tőlünk származik. 

Harry herceg és Meghan tehát elzárkóznak a nyilatkozattól, és azt állítják, hogy az említett információ nem az ő köreikből szivárgott ki. Ennél többet nem árultak el, így azt sem lehet tudni, mit gondolnak a botrányról. 


Via