Sok embert lázban tart Katalin hercegné állapota, és már olyanok is megszólalnak az ügyben, akik korábban sosem foglalkoztak a királyi családdal. Most az egyik műsorban John Oliver humorista viccelődött a hercegnével, de a poén kiakasztotta az embereket.

Katalin hercegnéről kegyetlen viccet mondtak 

John Oliver a Watch What Happens Live vendége volt, aminek Andy Cohen a műsorvezetője. A beszélgetés során szóba került Katalin hercegné, a humorista elárulta, korábban nem követte a híreket, de a fotóbotrány, és a betegség már őt is foglalkoztatják

A beszélgetés során előkerültek a különféle elméletek, és Oliver megjegyezte, hogy szerinte az sem kizárt, hogy Katalin hercegné hónapokkal ezelőtt meghalt.  

Nem nulla az esély arra, hogy 18 hónappal ezelőtt meghalt. Lehet, hogy a Hóbortos hétvége szituációjába keveredtek. 

A humorista elárulta, hogy természetesen ezt nem lehet kijelenteni, amíg a palota meg nem erősíti, de szerinte bármi megtörténhet. Szerinte a palotának azt is be kellene bizonyítania, hogy a hercegné még életben van. 

Az is szóba került, hogy senkit sem győzött meg Katalin hercegné bocsánatkérése, főleg amiatt, hogy a királyi család egyik legfőbb szabálya, hogy nem magyarázkodnak. Legtöbbször ezt az elvet követik, és nem kommentálják a különféle botrányokat, megvárják, míg elül a dolog. 

A humorista vicce sokak szerint borzalmasan kegyetlen és goromba volt. Katalin hercegné nagyon nehéz időszakon megy keresztül, sokáig volt kórházban, a különféle elméletek pedig nem segítik a felépülését. 


Via