Decemberben lehetett utoljára látni Katalin hercegnét. Hónapokon keresztül nem készült róla felvétel, vasárnap azonban megjelent egy friss fotó a hercegi pár Instagram-oldalán. Később kiderült, hogy a képet manipulálták, ami hatalmas botrányt okozott, és a hercegnét is megviseli.

Katalin hercegnét megviseli a botrány 

Áll a bál a királyi család körül, mivel sokan megdöbbentek Katalin hercegné és a gyermekei legújabb fotóján. Több hibát is észrevettek a rajongók, később a legnagyobb képügynökségek vissza is vonták a felvételt, mivel úgy vélik, azt valaki manipulálta. A szerkesztés igazán látványos, több helyen is módosítottak a felvételen. 

A botrány hatalmassá vált, sokan a királyi családot támadják, így hétfőn Katalin hercegné is megszólalt az ügy kapcsán. A walesi hercegné a közösségi médiában reagált az ügyre, és elnézést kért.

Ahogyan sok amatőr fotós, időnként én is kísérletezek a szerkesztéssel. Szeretnék elnézést kérni a tegnap megosztott családi fénykép által okozott zavarért. 

Bár Katalin hercegné elnézést kért, ennek ellenére az internetezők továbbra is feldúltak. A közösségi médiában rengeteg videó készült az ügyről, sokak szerint valami komoly dolgot akar eltitkolni a királyi család. A különféle teóriák és ez a botrány most nagyon megviselik a hercegnét. Erről a walesi hercegné egyik barátja beszélt a Mirrornak. 

A barát elárulta a lapnak, hogy a hercegnét feldúlta az eset, és a botrány, amit egy ártatlannak gondolt családi fotó robbantott ki. A bennfentes azt is megosztotta, Katalin hercegné szerette volna vállalni a felelősséget a hibája miatt, mivel szerinte az őszinteség a legjobb módszer. 


Via